Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Κόντρα στη Μπενφίκα Θέλει να κάνει το πρώτο βήμα ο ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Τούμπα


Θέλει να κάνει το πρώτο βήμα ο ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Τούμπα

Aθήνα
Ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει το φετινό σερί του στην Ευρώπη και να κάνει την... υπέρβαση κόντρα στην Μπενφίκα για τους «32» του Europa League (20:00, ΑΝΤ1). Στην κατάμεστη Τούμπα η παρέα του Κατσουράνη  επιθυμεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τις κακές εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων και να κάνει το πρώτο βήμα που θα του δώσει τη δυνατότητα να προκριθεί στους «16» του θεσμού.

Ο Χουμπ Στέφενς  θα έχει κάτω από τα δοκάρια τον Γλύκο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Κατσουράνη, Τζαβέλλα και Λίνο.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μαντούρο, με εσωτερικούς μέσους τους Λάζαρ και Κάτσε. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Στοχ και ο Λούκας, ενώ ο Αθανασιάδης θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γκσπούρνινγκ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρας, Νίνης, Ολίσε, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης και Κουλούρης. Εκτός έμειναν οι Χούσεν, Μάαρτενς και Νάτχο που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ο τραυματίας Βίτορ.

Στο απέναντι στρατόπεδο, οι Πορτογάλοι θα παραταχθούν με σύστημα 4-4-2. Την εστία θα υπερασπιστεί ο Όμπλακ, ο οποίος θα έχει μπροστά τους Μάξι Περέιρα, Λουιζάο, Ζαρντέλ και Σικέιρα.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Φέισα, με τους Αμορίμ και Μάρκοβιτς ως στηρίγματα. Ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Σουλεϊμάνι, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Ροντρίγκο και Λίμα.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: