Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Το ΠΑΣΟΚ δεν δέχεται στο παρά πέντε των εκλογών αλλαγές στον Καλλικράτη

Το ΠΑΣΟΚ δεν δέχεται στο παρά πέντε των εκλογών αλλαγές στον Καλλικράτη
Συνεδρίασε σήμερα το Συντονιστικό της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, υπό την Προεδρία του Γραμματέα της Παναγιώτη Ρήγα, όπου συζητήθηκε και το θέμα του Προγραμματισμού της Υποεπιτροπής για θέματα του Υπουργείου Εσωτερικών. Αποφασίστηκε ότι δυόμιση μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές ουδεμία συζήτηση μπορεί να γίνει για αλλαγή του «Καλλικράτη» και σπάσιμο Δήμων, που μόνον προβλήματα θα δημιουργήσει όσον αφορά στα οικονομικά, διοικητικά, θέματα προσωπικού, πόρων. κ.λπ.
Ο «Καλλικράτης» απαιτεί σοβαρή αξιολόγηση και οποιαδήποτε προσέγγιση δεν μπορεί να γίνει με σπασμωδικό και αποσπασματικό τρόπο. Θα πρέπει να αξιολογηθεί ολοκληρωμένα το συνολικό πλαίσιο κατόπιν εκτενούς διαλόγου, στον οποίο θα συμμετέχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι. Το ΠΑΣΟΚ εγκαίρως είχε επισημάνει το ζήτημα, από τον Σεπτέμβριο του 2013, αλλά δυστυχώς δεν εισακούστηκε τότε.
Παράλληλα, το Συντονιστικό της Κ.Ο. θεωρεί πρόκληση την τοποθέτηση του κ. Γιάννη Παπαθανασίου στη θέση του Προέδρου των ΕΛ.ΠΕ. Όπως τονίστηκε, ο κ. Παπαθανασίου ως Υπουργός Οικονομικών της Κυβέρνησης Καραμανλή, φέρει τεράστιες ευθύνες για το δημοσιονομικό εκτροχιασμό της χώρας και την ένταξή της στο Μνημόνιο και την επιτήρηση.
http://egiakoumis.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: