Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

«Ποιοι είναι οι πραγματικοί μας σύμμαχοι;» Π.Καμμένος: Πραξικόπημα όσα συνέβησαν στην Ουκρανία


Π.Καμμένος: Πραξικόπημα όσα συνέβησαν στην Ουκρανία
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π.Καμμένος   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Αθήνα
Τα όσα συνέβησαν στην Ουκρανία «ήταν πραξικόπημα που έστησαν οι δυνάμεις της νέας τάξης πραγμάτων» εκτίμησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Γεωπολιτικών Μελετών.

Ο κ. Καμμένος έδωσε έμφαση σε υλικό που φέρει τον υπουργό Εξωτερικών της Εσθονίας να υποστηρίζει ότι οι ελεύθεροι σκοπευτές στην πλατεία του Κιέβου ήταν μισθοφόροι και συμπλήρωσε:

«Αποδεικνύεται ότι αυτό που βλέπουμε να εξελίσσεται στην πλατεία του Κιέβου δεν είναι εξέγερση του λαού της Ουκρανίας κατά της κυβέρνησής του, μια επανάσταση, αλλά ήταν πραξικόπημα που έστησαν οι δυνάμεις της νέας τάξης πραγμάτων» είπε.
«Αποδεικνύεται ότι οι ελεύθεροι σκοπευτές δεν ήταν προσωπικοί αστυνομικοί του Γιανουκόβιτς, αλλά ισλαμιστές μισθοφόροι που μεταφέρθηκαν εκεί για να δημιουργήσουν ένα δεδικασμένο. Δείχνει ότι κάποιοι προσπαθούν να ανατρέψουν τα ισχύοντα ούτε με δημοκρατικούς τρόπους αλλά ούτε με τη συνήθη διπλωματία, αλλά με προβοκάτσια» συμπλήρωσε.
Ο κ. Καμμένος είπε ότι σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τον τόπο «ας αναλογιστούμε ποιοι είναι οι πραγματικοί μας σύμμαχοι. Ποιοι είναι εκείνοι που στάθηκαν δίπλα μας, σε δύσκολες στιγμές όπως μετά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, και τον εμφύλιο, σε οικονομικά δύσκολες στιγμές, και σε εθνικά καίριες στιγμές».
«Δεν θα ξεχάσουμε όμως ποτέ και τη στήριξη εκ μέρους της Ρωσίας, στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για την Κύπρο» πρόσθεσε.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: