Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης απο το Π. Καμμένο

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης απο το Π. Καμμένο
Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης πρόκειται να καταθέσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, μετά τις αποκαλύψεις για τους διαλόγους ανάμεσα στον Τάκη Μπαλτάκο και τον Ηλία Κασιδιάρη.
Με ομιλία του την ώρα της συζήτησης για την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, αναφέρθηκε στις καταγγελίες του Ηλία Κασιδιάρη για τη συνομιλία του με τον Τάκη Μπαλτάκο και δήλωσε πως το κόμμα του ζητά την παραίτηση της κυβέρνησης
Ο Πάνος Καμμένος ανέφερε πως ζήτησε να διακόψει το Προεδρείο της Βουλής τη συζήτηση, ώστε να εξεταστούν οι καταγγελίες αυτές, αλλά ο κ. Μαρκογιαννάκης, που ήταν εκείνη την ώρα Προεδρεύων αρνήθηκε. «Όμως, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, το βίντεο και οι διάλογοι οι οποίοι διανεμήθηκαν έχουν ανέβει στο διαδίκτυο και δεν έχουν διαψευσθεί», είπε ο κ. Καμμένος και συνέχισε «απορώ για ποιο λόγο δεν είναι γεμάτο το Κοινοβούλιο τώρα και αναρωτιέμαι πού βρίσκονται όλοι».
Συνεχίζοντας, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε «Έχουμε ένα διάλογο όπου ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης, δηλαδή, το «δεξί χέρι» του Πρωθυπουργού σε διάλογο -ο οποίος παρανόμως, αν θέλετε, έχει μαγνητοσκοπηθεί, αλλά πάντως έχει γίνει- παραδέχεται δημόσια ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρεμβαίνουν στις αποφάσεις της δικαιοσύνης».
Καταλήγοντας, ο κ. Καμμένος ζήτησε την παραίτηση της κυβέρνησης: «Εδώ, μιλάμε για συνταγματική εκτροπή. Εδώ μιλάμε για παρέμβαση της εκτελεστικής εξουσίας στη δικαστική εξουσία και δεν έχει ανοίξει μύτη. Ζητούμε την παραίτηση της Κυβέρνησης, έστω και μόνοι μας».
http://egiakoumis.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: