Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Επισπεύδεται η κατάθεση Μπαλτάκου...


Για την ερχόμενη Δευτέρα, ορίστηκε τελικά το ραντεβού της εισαγγελέως κ. Νταγιάντα με τον τέως γγ της κυβέρνησης Π. Μπαλτάκο, για την υπόθεση του βίντεο με τον βουλευτή της Χ.Α. Ηλία Κασιδιάρη.

Αρχικά η ...
κλήση στον κ. Μπαλτάκο ήταν για την Τρίτη, ωστόσο το ραντεβού άλλαξε για τη Δευτέρα, προκειμένου να επισπευσθούν οι διαδικασίες δεδομένου ότι η έρευνα έχει τη μορφή του κατεπείγοντος.

Η εισαγγελική έρευνα

Νωρίτερα, εισαγγελική έρευνα με τη μορφή του επείγοντος, με αφορμή το βίντεο που έδωσε στη Βουλή ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτα Φάκου.

Η κ. Φάκου ανέθεσε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλλιόπη Νταγιάντα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν εκ μέρους του βουλευτή έχει τελεστεί το κακούργημα της παραβίασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών που ανέλαβε την έρευνα, ήδη, με έγγραφό της, ζήτησε από τη Βουλή τη διαβίβαση των πρακτικών και του βίντεο που κατέθεσε ο κατηγορούμενος στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης...
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: