Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Μονόλογος Σαμαρά στην ΚΟ της ΝΔ...




"Εγώ προειδοποιούσα, δεν έκανα εκστρατεία φόβου"!

Δεν θα δοθεί ο λόγος σε βουλευτές...

NEA ANAΡΤΗΣΗ

Η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, που πραγματοποιείται, περιλαμβάνει την ομιλία μόνο του Αντώνη Σαμαρά. 
Από τα πολλά φοβερά που έχει πει μέχρι τώρα, είναι οτι "εγώ προειδοποιούσα, δεν έκανα εκστρατεία φόβου"!
 «Θα...
ψηφίζουμε -ως αξιωματική αντιπολίτευση- κάτι που είναι σωστό και θα καταψηφίζουμε κάτι που είναι επικίνδυνο», ανέφερε και δήλωσε ότι θα γίνει νέα συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας την Πέμπτη στις 19 Φεβρουαρίου όπου θα μιλήσουν οι βουλευτές «για να ακουστεί η κριτική, αλλά και οι προτάσεις». 

Οσον αφορά την  απόφαση της ΕΚΤ να μην δέχεται τα ελληνικά ομόλογα, ο Σαμαράς είπε: «Ακούσατε τι είπε ο Μάρτιν Σουλτς. Είπε ότι η Ελλάδα κινδυνεύει με χρεοκοπία. Αυτό για το οποίο προειδοποιούσα. Η απόφαση της ΕΚΤ είναι ανησυχητική. Τα χειρότερα όμως μπορούν ακόμα να ανατραπούν. Είναι καθήκον μας. Να μην αφήσουμε τη χώρα να φτάσει στο χείλος του γκρεμού». 

Απαντώντας στην κριτική που δέχεται, για να δικαιολογηθεί, ανέφερε πως «αλλο να εκφοβίζεις τον κόσμο και άλλο να προειδοποιείς για τους πραγματικούς κινδύνους».

«Δεν θέλω να σχολιάσω αυτούς που μίλησαν για εκστρατεία φόβου», είπε.

Φυσικά, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Τσίπρα και και του Βαρουφάκη, οι οποίοι κατά τον ίδιον, διασύρουν τη χώρα στο εξωτερικό. «Φαίνεται ότι αυτή η συνήθεια είναι αθεράπευτη σε κάποιους. Παρέλαβαν μια Ελλάδα που στέκεται στα πόδια της. Αυτή την Ελλάδα να μην προσπαθούν να τη διασύρουν. Δεν είναι καλό ξεκίνημα».

Παραλάβαμε χάος και παραδώσαμε χώρα, κατέληξε.
Δείτε ζωντανά την ομιλία Σαμαρά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: