Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Διαμαντόπουλος: Ως βουλευτής χρειάζομαι στέγη, τροφή και μέσο μετακίνησης...


Τη δική του απάντηση στη συζήτηση που έχει ανοίξει σχετικά με τη χρήση των βουλευτικών αυτοκινήτων δίνει ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, εξηγώντας παράλληλα...
τους λόγους για τους οποίους ο ίδιος δεν δέχθηκε να παραιτηθεί του δικαιώματός του.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζει ότι «η μεγαλύτερη περικοπή των βουλευτικών διευκολύνσεων έγινε από την κυβέρνηση Γ. Α. Παπανδρέου έτσι ώστε ο λαός να καταπιεί ευκολότερα το "χάπι" του μνημονίου», ενώ αντιτίθεται στην απόφαση για περικοπή των διευκολύνσεων στους εκπροσώπους του λαού, επισημαίνοντας τον κίνδυνο «να αφήσουμε την αντιπροσώπευση της τάξης μας στους γόνους της αστικής τάξης, που θα μπορούν κάλλιστα να υπηρετούν από τη θέση του βουλευτή, ακόμη και χωρίς ούτε ένα ευρώ αποζημίωση».

Απαντώντας επίσης σε επικριτικά σχόλια, ότι δεν σεβάστηκε την απαίτηση του πρωθυπουργού, ο Διαμαντόπουλος δηλώνει: «Δεν συμμετέχω σε αρχηγικό κόμμα, και επειδή ως αριστερός με ελευθεριακές-σοσιαλιστικές απόψεις προερχόμενος από το κίνημα, έχω βαθειά ριζωμένη την κουλτούρα της συλλογικότητας, δεν εκτελώ προσωπικές εντολές κανενός αλλά υλοποιώ συλλογικές αποφάσεις, όταν λαμβάνονται τέτοιες τις σέβομαι απόλυτα...».
Διαβάστε περισσότερα εδώ...
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: