Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Προετοιμάζεται νέα έκτακτη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών...


ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ... το απόγευμα...
Νέα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών προετοιμάζεται για το απόγευμα της Τετάρτης, μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, από το Στρασβούργο, όπου βρίσκεται για την συζήτηση του ελληνικού ζητήματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η συνάντηση, όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής θα έχει...
άτυπο χαρακτήρα και πιθανότατα θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου. Το γεγονός ότι θα είναι άτυπη η συνάντηση συνεπάγεται ότι δεν θα κρατηθούν και πρακτικά.

Από το κυβερνητικό επιτελείο επιχειρείται να επαναβεβαιωθεί το συναινετικό κλίμα, το οποίο βγήκε προς το εξωτερικό μετά το προχθεσινό Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον ΠτΔ και το κοινό κείμενο το οποίο υπογράφηκε από όλους πλην του Νίκου Μιχαλολιάκου που δεν παραβρέθηκε και τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

Εξάλλου, η συναίνεση αποτελεί «προαπαιτούμενο» των ευρωπαίων εταίρων για να προχωρήσουν στην όποια συμφωνία με την ελληνική κυβέρνηση.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη Σύνοδο Κορυφής της Τρίτης, η οποία δεν συνοδεύθηκε από συμφωνία, όπως αναμενόταν, από όλα τα πολιτικά κόμματα εκφράστηκαν σφοδρές αντιδράσεις, στις οποίες τονίστηκε ότι «ο πρωθυπουργός δεν έχει εντολή ρήξης».

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: