Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Βέμπερ: Κύριε Τσίπρα οι ακραίοι της Ευρώπης σας χειροκροτούν - Κάνετε παρέα με λάθος φίλους

Βέμπερ: Κύριε Τσίπρα οι ακραίοι της Ευρώπης σας χειροκροτούν - Κάνετε παρέα με λάθος φίλουςΜε ιδιαίτερα επικριτικό τρόπο απευθύνθηκε ο επικεφαλής του ΕΛΚ κ. Βέμπερ, στονΑλέξη Τσίπρα, στη σύνοδο του ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα
Ο κ. Βέμπερ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι με τα όσα κάνει επιδιώκει να «φορτώσει» τα βάρη της ελληνικής οικονομίας σε άλλους λαούς. 
«Ο Τσίπρας εμφανίζεται εδώ ως εκπρόσωπος της Δημοκρατίας. Κύριε Τσίπρα οι Σλοβάκοισκέπτονται να κάνουν δημοψήφισμα γιατί δεν μπορούν να βάλουν το χέρι στην τσέπη άλλο για σας», είπε και πρόσθεσε πως «εσείς θέλετε σύγκρουση κι εμείς σεβασμό, εσείς επιδιώκετε τον διχασμό και εμείς ενότητα, γιατί αγαπάμε την Ευρώπη».
Ο επικεφαλής του ΕΛΚ τόνισε ακόμη ότι θα περίμενε να έρθει ο Έλληνας πρωθυπουργός και να ζητήσει συγγνώμη για τις «απαράδεκτες» όπως είπε, δηλώσεις, του υπουργού Εθνικής Άμυνας και του απερχόμενου ΥΠΟΙΚ. 

Ο Γερμανός χριστιανοκοινωνιστής σημείωσε ότι υπάρχουν χώρες που έχουν πολύμικρότερες συντάξεις από την Ελλάδα. «Κύριε Τσίπρα, τι απαντάτε στους λαούς της Ευρώπης που έχουν κατώτερους μισθούς από την Ελλάδα», διερωτήθηκε ο ίδιος. Όπως ανέφερε, μία απομείωση του χρέους σημαίνει ότι οι Ευρωπαίοι πολίτες, ο φτωχός Πορτογάλος αγρότης, θα πληρώσει.
http://newpost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: