Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Ο Σαμαράς εύχεται πολύ σύντομα να δικαιωθεί...


...για τις προειδοποιήσεις του...
Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ μίλησε νωρίτερα ο Αντώνης Σαμαράς.
Αφού ευχαρίστησε τους βουλευτές για τη συνεργασία τα τελευταία χρόνια, είπε, πως, «ό,τι κι αν συμβεί η Ελλάδα μπορεί...
ακόμα να σωθεί».

«Καταφέραμε πολλά και σύντομα όλα αυτά θα αναγνωριστούν»,δήλωσε ο τέως πρόεδρος της ΝΔ, κάνοντας λόγο, μάλιστα, για μια μεγάλη εθνική προσπάθεια εκ μέρους του κόμματος και σημειώνοντας πως οι βουλευτές της πρόσφεραν «μεγάλη υπηρεσία».


«Καταφέραμε σε δύσκολες συνθήκες να κρατήσουμε τη χώρα στο ευρώ, να τη φέρουμε στην ανάκαμψη και να τη βγάλουμε στις αγορές και τη βγάζαμε από το μνημόνιο. Μέσα σε πέντε μήνες όλα αυτά τα ανέτρεψαν», σημείωσε για να προσθέσει πως «πολύ σύντομα θα δικαιωθούμε πλήρως και για το έργο μας και για τις προειδοποιήσεις μας»


Ο κ. Σαμαράς δήλωσε επίσης πως θα είναι δίπλα στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον οποίο ευχαρίστησε που ανέλαβε τόσο δύσκολο έργο σε τόσο δύσκολη στιγμή. «Να είμαστε όλοι δίπλα του σαν μια γροθιά», τόνισε απευθυνόμενος προς την Κ.Ο.


Κατηγόρησε επίσης τον ΣΥΡΙΖΑ ότι κατέστρεψε όλες τις γέφυρες με την Ευρώπη, «αλλά οι ευρωπαίοι ξέρουν ότι εμείς είμαστε αποφασισμένοι ευρωπαίοι. Ξέρουν ότι οι Ελλάδα δεν είναι χαμένη υπόθεση, ξέρουν επίσης ότι έκαναν σφάλματα απέναντί μας, απέναντι στη χώρα και απέναντί σε εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: