Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Αποθέωση σε Παπανδρέου από Κλίντον! Τον παρομοιάζει με μαχητή!

Στην εκδήλωση του Ιδρύματος Κλίντον – Clinton Global Initiative βρέθηκε και ο πρώην πρωθυπουργός και επικεφαλής του «Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών» Γιώργος Παπανδρέου, όπου φυσικά συναντήθηκε με τον πρώην πλανητάρχη, ο οποίος τον εξύψωσε στα μάτια όλων των παρευρισκομένων!

Οι δυο άνδρες συνομίλησαν για  τις διεθνείς εξελίξεις και ειδικότερα για την πολιτικό-οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα. Μάλιστα, ο πρώην πλανητάρχης ανακοίνωσε  ότι, το Clinton Global Initiative πρόκειται να διοργανώσει τον  προσεχή Ιούνιο, στην Ελλάδα, συνάντηση για τη Μεσόγειο.
Ειδικότερα, μιλώντας για αυτή την πρωτοβουλία, ο πρώην πλανητάρχης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην Ελλάδα, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι, «η χώρα μας κάνει μεγάλη πρόοδο στα δημοσιονομικά της δεδομένα και οι προϋπολογισμοί της, μετά από την μεγάλη προσπάθεια που κατεβλήθη, είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Ωστόσο, λόγω του κοινού νομίσματος, δεν είναι εύκολο να χρηματοδοτήσει τις αναπτυξιακές της ανάγκες και τις υποδομές μέσω ομολόγων οπότε απαιτούνται καινοτόμες λύσεις, τόσο για την Ελλάδα όσο και για τις άλλες χώρες της Μεσογείου».
«Θα αναφέρω μια αλήθεια: Οι Έλληνες δουλεύουν περισσότερο από άλλους  λαούς – για παράδειγμα, δουλεύουν 25% περισσότερο από τους Γερμανούς. Επομένως, μην θεωρείτε ότι γνωρίζετε τις βαθύτερες αιτίες που οδήγησαν την Ελλάδα σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση,  είπε ο κ. Κλίντον, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες του πρώην πρωθυπουργού στην αντιμετώπιση της κρίσης. «Ο Γιώργος Παπανδρέου, που βρίσκεται μαζί μας, φέρει πάνω του τα σημάδια του δύσκολου αγώνα που έδωσε», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κλίντον, αναγνωρίζοντας το έργο του πρώην πρωθυπουργού.
http://thecaller.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: