Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Με εντολή του υπουργού Επικρατείας Ν. Παππά Στο πειθαρχικό με το ερώτημα της απόλυσης παραπέμπεται ο υπάλληλος της ΓΓΕΕ για τις αναρτήσεις μίσους σε βάρος της οικογένειας Φύσσα


Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με βάση τα άρθρα 107,123 με το ερώτημα της οριστικής παύσης παραπέμφθηκε από τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, μετά από εισήγηση-αναφορά του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Ελευθέριου Κρέτσου, ο υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, της ΓΓΕΕ, Πέτρος Κορμικιάρης.
korm
Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΓΓΕΕ, η οποία επιπλέον σε απάντηση συνεχών δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο σχετικά με την ανάρτηση στο twitter του εν λόγω υπαλλήλου, δηλώνει αφενός ότι δεν φέρει την ιδιότητα του δημοσιογράφου και σημειώνει, αφετέρου, ότι η ΓΓΕΕ σε καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με τις απόψεις που δημοσιεύει, τις οποίες και καταδικάζει.
Στον λογαριασμό του στο twitter ο εν λόγω υπάλληλος, μετά την κατάθεση της μητέρας του Παύλου Φύσσα, ανήρτησε σήμερα το εξής tweet:
«Νέο δακρύβρεκτο μελό από τήημητέρα τού Παύλου Φύσσα. Το ότι ο γιος της προκαλούσε με τα τραγούδια του, ως μητέρα, δεν την αφορούσε. Βρέ ούστ». Η ανάρτηση αυτή αποτέλεσε αφορμή για έντονες και μαζικές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συνεχή δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, τα οποία αναφέρονται και σε προηγούμενες πρόσφατες αναρτήσεις του, ανάλογου προσβλητικού και ακραίου ύφους και περιεχομένου, όπως π.χ. σχετικά με την κατάθεση του πατέρα του Παύλου Φύσσα.
Ολόκληρη η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας:
Σε απάντηση των συνεχών δημοσιευμάτων, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με την ανάρτηση στο twitter του υπαλλήλου του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Πέτρου Κορμικιάρη, οφείλουμε να δηλώσουμε ότι ο εν λόγω υπάλληλος δεν φέρει την ιδιότητα του δημοσιογράφου αφενός και αφετέρου σε καμία περίπτωση η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας δεν έχει σχέση με τις απόψεις που δημοσιεύει, τις οποίες και καταδικάζει.
Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Ν. Παππάς, μετά από εισήγηση-αναφορά του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ. Ε. Κρέτσου, παρέπεμψε τον ανωτέρω υπάλληλο στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με βάση τα άρθρα 107,123 με το ερώτημα της οριστικής παύσης.
Ανακοίνωση του Συλλόγου Προσωπικού της ΓΓΕΕ
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Προσωπικού τη ΓΓΕΕ αναφέρει ότι «το ΔΣ του Συλλόγου Προσωπικού της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας σέβεται τις προσωπικές απόψεις του κάθε εργαζόμενου στην Υπηρεσία, εντούτοις είναι ευνόητο ότι δεν ενστερνίζεται απόψεις που προβάλλουν ακραίες αντιλήψεις οποιασδήποτε μορφής».
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: