Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Εκπνέει η προθεσμία Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας οι νέοι υποψήφιοι για την προεδρία της ΝΔ


Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας οι νέοι υποψήφιοι για την προεδρία της ΝΔ
Τα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Αθήνα
Στην κούρσα για την εκλογή προέδρου της ΝΔ μπήκαν και επίσημα ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απ.Τζιτζικώστας, και ο βουλευτής Β΄Αθηνών Κυρ.Μητσοτάκης.

Μιλώντας έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Συγγρού, ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε πως «αυτό που βιώνει η χώρα μας δεν είναι απλά μία κρίση, είναι παρακμή. Η απογοήτευση των πολιτών δεν εχει να κάνει μόνο με τα οικονομικά αλλά και με την έλλειψη οράματος.

» Χρειάζεται μία άλλη νοοτροπία, χρειαζόμαστε τη στήριξη και την επιβράβευση της δημιουργικότητας αλλά και ένα κράτος που να λειτουργεί.»

Ο περιφερειάρχης συνέχισε λέγοντας οι μάχες θα δοθούν το επόμενο διάστημα μαζί με τους πολίτες.

«Βγαίνω μπροστά μαζί με τη γενιά μου για να εμπνεύσουμε και να αλλάξουμε όσα μας κρατούν στο χθες, τολμάμε να ελπίζουμε» κατέληξε.

Νωρίτερα κατέθεσε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κόμματος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχοντας συγκεντρώσει τις 50 απαιτούμενες υπογραφές μελών της Πολιτικής Επιτροπής.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής που υπέγραψαν την υποψηφιότητά του, τονίζοντας πως προσβλέπει σε έναν δημιουργικό και ουσιαστικό διάλογο με τους συνυποψηφίους του για το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας. «Ένα πράγμα μπορώ να εγγυηθώ: ότι από τη στροφή της ΝΔ στην κοινωνία, το κόμμα μας θα βγει πολύ πιο ενωμένο και πολύ πιο ισχυρό» είπε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 46 υπογραφές.

Ήδη, από την Πέμπτη το απόγευμα είχε κατατεθεί και η υποψηφιότητα του προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Τέλος στη φημολογία που τους ήθελε να σκέπτονται την υποβολή υποψηφιότητας έβαλαν ο επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, όπως και ο Νικόλαος Δένδιας.

Διαβάστε αναλυτικά:

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: