Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΤΑ ΓΛΕΙΨΙΜΑΤΑ


Σαν μέλισσες αρχίζουν και μαζεύονται γύρω από τη Ντόρα κομματικά στελέχη και βουλευτές. Το τι γλύψιμο πέφτει από σήμερα δεν περιγράφεται. Γλοιώδη υποκείμενα που μέχρι χθες την εξύβριζαν σήμερα φιλάνε κατουρημένες ποδιές. Η "Ψηλή" τους έχει ανάγκη. Δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά.


Από τους μεγαλύτερους κωλοτούμπες που υπάρχουν στην κυβέρνηση Καραμανλή. Τώρα το στρίβει υπέρ της Ντόρας. Όμως, τον ξέρει καλά η "Ψηλή". Σήμερα για να πιστοποιήσει την εσωκομματική τούμπα του βγήκε στον Real fm στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή και της Μαριάννας Πυργιώτη. Σε ερώτηση... της Κάτιας Μακρή ο Στυλιανίδης παραδέχθηκε ότι κακώς ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός πρόωρες εκλογές ! Η Μακρή είπε ότι θα ήταν σαφώς καλύτερο η κυβέρνηση να παράγει έργο και κατά τον Φεβρουάριο με πρόσχημα την άποψη Παπανδρέου για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, ο Καραμανλής να προκηρύξει εκλογές. Η απάντηση του Στυλιανίδη -πριν αρχίσει να λέει αόριστα θετικά σχόλια για την απόφαση του Πρωθυπουργού- ήταν «κυρία Μακρή εμμέσως συμφωνώ μαζί σας». Αρχισε το γλύψιμο...



Tην είδηση μετέδωσε πριν από λίγο ο Νίκος Χατζηνικολάου στον Real fm παρεμβαίνοντας στην εκπομπή της Μακρή και της Πυργιώτη. Ο Μιχάλης Λιάπης σε λίγο θα ανακοινώσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος γιατί διαφωνεί με τους χειρισμούς Καραμανλή και τις πρόωρες εκλογές. Πάει για διάλυση η Νέα Δημοκρατία!
fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια: