Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται!




Κύριε Διευθυντά
Ανησυχεί βαθύτατα ο «πρύτανης των δημοσίων σχέσεων» Δημήτρης Αβραμόπουλος γιατί ο Γιώργος Παπανδρέου δεν βγαίνει, τόσο συχνά, στην τηλεόραση, όπως κάνει εκείνος και ο αρχηγός του, που δεν έχουν αφήσει κανάλι, ραδιόφωνο και εφημερίδα.
Και ο «σοφός»Δημήτρης μας ενημέρωσε πως στις εκλογές υπάρχουν τρία ενδεχόμενα. Είτε νίκη της Νέας Δημοκρατίας, είτε νίκη του ΠΑΣΟΚ, είτε κανείς να μην είναι αυτοδύναμος. Μας έκανε σοφότερους και εμάς. Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται.Αλήθεια μήπως ανησυχεί περισσότερο γιατί την τύχη στενών του συνεργατών, όπως ο τέως πρόεδρος του Ταμείου Συντάξεως Δημοσιογράφων και τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που έκαναν φτερά μέσω των δομημένων ομολόγων; Η υπόθεση εκκρεμεί στην δικαιοσύνη.

Μήπως ανησυχεί για τον γενικό του γραμματέα, που τον κουβαλάει σε όλα τα υπουργεία και τις «σχέσεις» του με την δικαιοσύνη για την περίοδο που ήταν (δυστυχώς επί ΠΑΣΟΚ) ο κύριος αυτός, υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στο Παρίσι. Ο Μάκης Κουρής και το «Παρόν», αλλά και η «Ελευθεροτυπία» έχουν ασχοληθεί με τις μέρες και τα κατορθώματα του στενού συνεργάτη του κ. Αβραμόπουλου, τον οποίο είχε «διασώσει» από τα χειρότερα ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Β! Αθηνών κ. Απόστολος Κακλαμάνης?

Οσο για το λεχθέν από τον κ. Αβραμόπουλο πως ο κ. Παπανδρέου…κρύβεται, μην ανησυχεί. Θα τον δει, μια και καλή, το βράδυ των εκλογών στο Ζάππειο νικητή και θα τον βλέπει, στη συνέχεια καθημερινά στο Μαξίμου.

Αυτά έχει η ζωή κ. Αβραμόπουλε. Μια πάνω και μια κάτω. Επαψε η εποχή που οι…δημόσιες σχέσεις έβγαζαν κυβέρνηση. Ο λαός πήρε την κατάσταση στα χέρια του.

Ενας απλός πολίτης

orfni.

Δεν υπάρχουν σχόλια: