Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΣΥΝAΝΤΗΣΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ-ΦΛΟΓΑΪΤΗ...


Print this post Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια είχε σήμερα ο Υπηρεσιακός Υπουργός Εσωτερικών Σπύρος Φλογαΐτης, λίγες ημέρες πριν από την εκλογική αναμέτρηση της 4ης Οκτωβρίου. Ο Σπ. Φλογαϊτης διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο ότι εξελίσσονται καλά όλες οι προετοιμασίες που αφορούν την εκλογική διαδικασία... και του παρέδωσε ένα τομίδιο, στο οποίο περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία της διαδικασίας.
Εν συνεχεία, ο κ. Φλογαϊτης εξέφρασε την ελπίδα να συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο η εκλογική προετοιμασία προκειμένου, όπως είπε, την ερχόμενη Κυριακή να έχουμε μια διαδικασία η οποία θα τιμά τον νομικό και πολιτικό μας πολιτισμό.
Επίσης, πρόσθεσε ότι αυτή τη φορά προσπάθησε να πει στους δικαστικούς αντιπροσώπους και στις εφορευτικές επιτροπές ότι η εκλογική διαδικασία στην Ελλάδα έχει δυο επίπεδα, το ένα είναι πιο κόμμα θα κερδίσει τις εκλογές και τι ποσοστά θα πάρει κάθε κόμμα, το δεύτερο όμως επίπεδο είναι η προσωπική μάχη του κάθε υποψηφίου, διότι υπάρχει το σύστημα της σταυροδοσίας και επομένως οι δικαστικοί αντιπρόσωποι πρέπει να είναι πολύ επιμελείς στην καταμέτρηση των ψήφων.
Η συνάντηση κράτησε περίπου μισή ώρα και μετά το πέρας της δεν έγιναν δηλώσεις.

fimotro.

Δεν υπάρχουν σχόλια: