Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Προεκλογικά... με εσωκομματικές βολές στη ΝΔ




Σεισμικές δονήσεις προκαλεί στη Νέα Δημοκρατία πέντε ημέρες πριν τις εκλογές προτροπή του Λευτέρη Ζαγορίτη στους "γαλάζιους" ψηφοφόρους να "μαυρίσουν" εκείνους που είχαν προκλητικές συμπεριφορές και παραμένουν στα ψηφοδέλτια.

"Πάρα το γεγονός ότι υπήρξαν λάθη, καθυστερήσεις, παραλείψεις, για το ότι υπήρξαν προσωπικές συμπεριφορές που δυσαρέστησαν τους νεοδημοκράτες δεν φταίει η παράταξη", δήλωσε ο κ. Ζαγορίτης και έστειλε το μήνυμα: "Μαυρίστε όσους θύμωσαν την κομματική βάση και βρίσκονται στα ψηφοδέλτια".

"Αυτός που πρέπει να κρίνει τους υποψηφίους είναι ο λαός και όχι κάποιο κομματικό κονκλάβιο", είπε στον flash 96 ο Γ. Αλογοσκούφης σημειώνοντας ότι "δεν έπρεπε καν να μπει σε αυτή τη συζήτηση η Νέα Δημοκρατία".

"Εγώ δεν θα ενθάρρυνα ποτέ τους πολίτες να ψηφίσουν αρνητικά", δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Κυρ. Μητσοτάκης.

Αντιθέτως ο υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας δήλωσε ότι συμφωνεί με τον κ. Ζαγορίτη. "Οι πολίτες έχουν ευθύνη για το ποιοι θα εκλεγούν", πρόσθεσε ο Πάνος Καμμένος.

"Να μαυρίσουν εκείνους που είχαν αυτές τις προσωπικές συμπεριφορές, όσους είναι στα ψηφοδέλτια. Ενόχλησαν την παράταξη, να τους μαυρίσουν" υπογράμμισε σε δηλώσεις του και ο Γ. Γιακουμάτος.

Δήλωση βόμβα του Γ. Γιακουμάτου στον Flash 96 για τα stage. "Όταν έφυγα από το υπουργείο Απασχόλησης ήταν 18μηνα" είπε, για να προσθέσει ότι είναι "έγκλημα να διαρκούν πέντε χρόνια και οι νέοι να είναι ανασφάλιστοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: