Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Νέος γύρος προσλήψεων


Νέος γύρος προσλήψεων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ανοικτή διαδικασία για την πλήρωση 88 θέσεων γενικών και ειδικών γραμματέων μέσω διαδικτύου στη διεύθυνση www.opengov.gr . Περισσότερα από 7000 βιογραφικά κατατέθηκαν τα οποία θα αξιολογηθούν.

Η πρωτοπόρα, για τα ελληνικά δεδομένα, διαδικασία θα συνεχιστεί από την κυβέρνηση και ήδη ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να καλύψουν 2000 θέσεις ευθύνης σε περιφερειακούς κρατικούς οργανισμούς θα μπορούν να στείλουν στην ίδια διεύθυνση στο διαδίκτυο τα βιογραφικά τους.

Τα στοιχεία για το διαγωνισμό αυτό δεν έχουν ακόμη επεξεργαστεί, αλλά υπολογίζεται ότι το αργότερο μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχουν επεξεργαστεί οι περισσότερες αιτήσεις, οι οποίες θα περάσουν από τρία στάδια. Στο πρώτο στάδιο θα γίνεται αξιολόγηση από ειδικούς συνεργάτες του πρωθυπουργικού γραφείου, στο δεύτερο στάδιο όσοι υποψήφιοι εγκριθούν θα περάσουν από ατομική αξιολόγηση όπου θα γίνεται και η διασταύρωση των απαραίτητων στοιχείων του βιογραφικού ενώ τελική έγκριση θα δοθεί από τον υπουργό Επικρατείας παρά των πρωθυπουργώ κ. Χάρη Παμπούκη αλλά και από τον ίδιο τον κ. Γιώργο Παπανδρέου.

Ο πρωθυπουργός είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την υποδοχή που είχε η πρωτοβουλία να ανοίξει τη διαδικασία για τη στελέχωση του κρατικού μηχανισμού από το διαδίκτυο.

Ήδη, με τον ίδιο τρόπο ενδιαφερόμενοι που θα έχουν οικονομικές ή νομικές σπουδές για τη στελέχωση των γραφείων του Υπουργού και του Υφυπουργού Οικονομικών καλούνται να αποστείλουν βιογραφικά σημειώματα το αργότερο έως την Παρασκευή 16/10/2009, στην ειδική ηλεκτρονική διεύθυνση: cvmin@mnec.gr

Ενώ πρόσκληση μέσω διαδικτύου για στελέχωση θέσεων έχει και το υπουργείο Παιδείας όπου λεπτομέρειες μπορεί να βρει κανείς από την ιστοσελίδα www. opengov.gr.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: