Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

«΄Αλλο κόμμα, άλλο κυβέρνηση»

Ο νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης, ο οποίος εξελέγη την Παρασκευή, διαμηνύει μέσω του Flash 96, «άλλο κόμμα, άλλο κυβέρνηση». Εργο του κόμματος είναι να εντοπίζει τις στρεβλώσεις και να τις καταδεικνύει, ώστε να μην υπάρχουν αδικίες.

Ο κ. Ξυνίδης προτάθηκε από τον Γιώργο Παπανδρέου και στο Εθνικό Συμβούλιο συγκέντρωσε λιγότερες από τις μισές ψήφους, 180 σε σύνολο 374 ψηφισάντων. Ο αυτοπροταθείς Γιώργος Παναγιωτακόπουλος πήρε 126 ψήφους, ενώ υπήρξαν 53 λευκά και 15 άκυρα.

«Αντιλαμβάνεστε ότι είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για ένα περιφερειακό στέλεχος, να βρίσκεται στη θέση του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω το Εθνικό Συμβούλιο και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για τη μεγάλη τιμή προς το πρόσωπό μου. Έχω συναίσθηση της ευθύνης και του δύσκολου έργου που έχουμε μπροστά μας», δήλωσε μετά την εκλογή του.

Ο 46χρονος βουλευτής Ξάνθης και νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ είναι δικηγόρος. Ο κ. Παπανδρέου τον είχε τοποθετήσει σε μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας το 2007.

Στη σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, έγινε επίσης η εκλογή του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος: Κουτσούκος (117 ψήφοι), Μίχας (116), Ασκούνης (114), Ανδρουλάκης(106), Οικονόμου (102), Αντωνίου (101), Κουκουλόπουλος (96), Κουσελάς (88), Οθωνας (86), Παυλίδου (83), Χαλάτση (70) , Ράπτη (65) Σακελάρης (63) και Κισκήρα (63). Από τους προταθέντες από τον Γιώργο Παπανδρέου δεν εξελέγησαν οι Τάτσης και Ντελεδήμου.
nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: