Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Στηρίζει Κουβέλη η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Τη στήριξη της στον Φώτη Κουβέλη εξέφρασε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, απορρίπτοντας το αίτημα 23 μελών της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία ζητούν την καθαίρεση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, κατηγορώντας τον για περιφρόνηση των συλλογικών αποφάσεων.

Το θέμα τέθηκε στη συνεδρίαση της ΚΟ, η οποία απέκλεισε κατηγορηματικά "κάθε θέμα συζήτησης" για την αντικατάσταση του Φ. Κουβέλη. Κατά τη συνεδρίαση, αριθμός βουλευτών άφησε αιχμές για ορισμένες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και για ποικίλα πρόσωπα. Στην ανακοίνωση που αποφασίστηκε να εκδοθεί, ωστόσο, διατηρούνται χαμηλοί τόνοι.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μετά τη συνεδρίαση δήλωσε: “Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από πρόταση του Αλέξη Τσίπρα, αποφάσισε ότι δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης του Φώτη Κουβέλη από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου. Κανείς από τους δεκατρείς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν υποστήριξε τη συγκεκριμένη πρόταση των 23".

Τη δήλωση των "23", την οποία υπογράφουν μεταξύ άλλων Μανόλης Γλέζος και Γιάννης Μπανιάς, αποδοκίμασαν κορυφαία στελέχη του Συνασπισμού που μιλούν για απροκάλυπτη επίθεση κατά του κόμματος.
nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: