Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Εξητίριο έλαβε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Ο Υπουργός Εργασίας κ. Ανδρέας Λοβέρδος εξήλθε του ΝΙΜΤΣ σε άριστη γενική κατάσταση και με διάγνωση "εντοπισμένη ενδοκοιλιακή φλεγμονή σε αποδρομή".

Κατά την αναχώρησή του από το νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ ο κ. Λοβέρδος δήλωσε: "Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς εδώ στο νοσοκομείο του ΝΙΜΤΣ, τον γιατρό μου κ. Τσοχαταρίδη, όλους τους γιατρούς του νοσοκομείου στη Βέροια και στη Νάουσα που έκαναν ότι πέρναγε από το χέρι τους για με βοηθήσουν. 'Eγινα καλά, χρειάζεται να προσέξω λίγο και από εδώ και μπρος θα το κάνω. Επίσης, ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους πολίτες που εκδήλωσαν συμπάθεια και ενδιαφέρον και εσάς, τα μέσα ενημέρωσης, που ήσασταν κοντά μου".

Σε ερώτηση δημοσιογράφων αναφορικά με την ταλαιπωρία που υπέστη στην αρχή στο νοσοκομείο της Βέροιας, ο κ. Λοβέρδος δήλωσε: "Εγώ ότι είχα να πω το είπα".

Οσον αφορά στην επιστοφή του στο Υπουργείο Εργασίας, ο κ. Λοβέρδος δήλωσε: "θα πάω αύριο, γιατί τα προβλήματα δεν περιμένουν. Ευτυχώς έχουμε μια εξαιρετικά καλή ομάδα στο υπουργείο και αυτό το οκταήμερο δούλεψε υποδειγματικά, αλλά πρέπει να γυρίσω. Ευχαριστώ πολύ".
.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: