Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Φραγή κλήσεων στο Καστρί!

«Υπάρχει μείζον πολιτικό θέμα»

protothema.gr
Πλήθος ερωτημάτων προκύπτει από την αποκάλυψη ότι υπήρχε φραγή εισερχομένων κλήσεων επί μία ολόκληρη εβδομάδα, στο σταθερό τηλέφωνο στο σπίτι του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, στο Καστρί, η οποία ξυπνάει... κακές μνήμες περιόδου υποκλοπών!

Το περιστατικό, επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του ΟΤΕ, Παναγής Βουρλούμης, όταν ρωτήθηκε σχετικά, από βουλευτές στην Εξεταστική Επιτροπή για τη Siemens.

Ο πρόεδρος του ΟΤΕ, αν και αρχικά, στην Εξεταστική Επιτροπή, όπου και ρωτήθηκε, είχε χαρακτηρίσει ως ανεύθυνες αυτές τις πληροφορίες, έπειτα και αφού ενημερώθηκε από τον γενικό διευθυντή περιφερειών του ΟΤΕ, δήλωσε ότι η τηλεφωνική γραμμή στο σπίτι του πρωθυπουργού, όντως είχε φραγή εισερχομένων κλήσεων λόγω τεχνικού προβλήματος και λανθασμένης πληκτρολόγησης, αποκλείοντας το ενδεχόμενο να υπήρξε κάποιος δόλος στο όλο περιστατικό.

Αρκετοί βουλευτές, πάντως που μετέχουν στην Εξεταστική Επιτροπή για τη Siemens, δεν πείστηκαν από τα λεγόμενα του Παναγή Βουρλούμη και άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο, το πρόβλημα να δημιουργήθηκε από κάποιους που ήθελαν να μπλοκάρουν το τηλέφωνο του πρωθυπουργού.

«Υπάρχει μείζον πολιτικό θέμα και πρέπει να διερευνηθεί καθώς δεν πειστήκαμε για τη δήθεν λάθος πληκτρολόγηση, ενός υπαλλήλου του ΟΤΕ, από το δίκτυο τηλεπικοινωνιών», ανέφερε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κ. Βασιλική Τσόνογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: