Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Χρησιμοποιήσαν το Άγιον Όρος για τα πολιτικά τους παιχνίδια




Η κυβέρνηση έδωσε την εντολή να πάει πολύ ψηλά το Βατοπαίδι έτσι ώστε να κουκουλωθούν όσο γίνεται τα άλλα σκάνδαλα όπως της siemens που έχει άμεση εμπλοκή το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα όχι μόνο οι παλιοί εκσυγχρονιστές.

Ο Χάρης Καστανίδης πέρασε νόμο για να καταθέσει η Σταματίνα Μαντέλη ότι ήθελε χωρίς να έχει επιπτώσεις και κυρώσεις αλλά προνόμια για να απαλλαγεί από τα αδικήματα που διέπραξε. Και ο νόμος αυτός...


πέρασε νύχτα χωρίς να πάρει κανένας χαμπάρι. Με αυτό τον τρόπο πήγε η υπάλληλος που ήταν μιλημένη και ήξερε τι ήθελαν να ακούσουν από την κυβέρνηση και είπε κάποια που ήταν αληθινά γεγονότα και κάποια που ήταν ψευδή. Η Μαντέλη δεν είναι κανένα...παλικάρι που βγήκε να μιλήσει χωρίς να φοβάται. Στην προηγούμενη κατάθεση της δεν είπε τίποτα γιατί λέει φοβόταν το Μαξίμου. Γιατί λοιπόν τώρα να μην φοβάται το Μαξίμου και να είπε όσο θα ήθελαν να ακούσουν τα στελέχη της κυβέρνησης; Απλά πράγματα είναι αυτά.

Κρίμα όμως γιατί χρησιμοποίησαν το Άγιον Όρος για να παίξουν τα παιχνίδια τους και το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. Και αυτό δεν θα βγει σε καλό. Το μόνο σίγουρο. Με τέτοια πράγματα δεν παίζεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: