Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Φεύγει κατευθείαν στο Αζερμπαιτζάν ο Τ.Μαντέλης



ΕΚΕΙ ΖΕΙ ΜΟΝΙΜΑ - ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΔΩ

Με το που τελειώνει την κατάθεση του ο Τάσος Μαντέλης στην εξεταστική επιτροπή θα φύγει να πάει στο Αζερμπαιτζάν όπου ζει μόνιμα και κάνει τις δουλειές του! Έφυγε από την Ελλάδα με το που παραγράφηκαν τα αδικήματα και επέστρεψε να καταθέσει και να ξαναφύγει. Θα τον αφήσουν να φύγει αντί να του πετάξουν...γιαούρτια μέσα στην επιτροπή. Ομολόγησε πριν λίγο ότι πήρε χρήματα από την siemens αλλά μόνο κάτι 200.000 + 250.000 μάρκα (έτσι είπε) και μάλιστα προκάλεσε λέγοντας ότι οι μίζες ήταν 10 εκ. ευρώ και ψάξτε να βρείτε που πήγαν!Όπως προκύπτει, από τα 200.000 μάρκα έχουν μεταβιβαστεί δύο εμβάσματα σε τραπεζικό λογαριασμό ενός Χ.Μ., ο οποίος φέρεται να είναι ο γιος του Τάσου Μαντέλη, φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης. Τα δύο εμβάσματα είναι της τάξεως των 11.000 δολαρίων τη φορά.
Έχουμε...


αγανακτήσει να ακούμε ότι ο άλλος ομολογεί και δεν έχει καμία συνέπεια. Κανένας πολιτικός δεν θα έχει όχι μόνο ανοχή αλλά ούτε την παραμικρή συμπάθεια από τον κόσμο. Είστε όλοι συνεργοί στο έγκλημα. Το ξέρατε και δεν κάνατε τίποτα.


ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS

Διαβάστε τι έλεγε πριν 2 χρόνια ο Μαντέλης όταν είχε αρχίσει να αποκαλύπτεται η εμπλοκή του στη Siemens. Τότε έλεγε :

«Προσωπικά ουδεμία σχέση ή ανάμιξη είχα με τις δραστηριότητες της Ζίμενς και ιδιαίτερα τις παράνομες, που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρώην υπουργός του ΠαΣοΚ, Τάσος Μαντέλης προσθέτοντας ότι...

είναι στη διάθεση του εισαγγελέα που διενεργεί τη σχετική εξέταση για οποιαδήποτε εξήγηση.

Επίσης, υπογραμμίζει ότι ενέκρινε την προγραμματική σύμβαση που είχε συνάψει ο ΟΤΕ με τη Ζίμενς με βάση το φάκελο και στοιχεία που τέθηκαν υπόψιν του, από τα οποία, όπως υποστηρίζει, προέκυπτε ότι είχαν διασφαλιστεί τα συμφέροντα του ΟΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: