Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Δύο άτομα πήραν στο λαιμό τους τον Γιώργο Παπανδρέου;


Σύμφωνα με το newpost:

Ποιοι πήραν στο λαιμό τους τον Γιώργο ΠαπανδρέουΈντονη απογοήτευση επικρατεί στο κυβερνών κόμμα καθώς ένα – ένα τα στελέχη αντιμετωπίζουν όλο και περισσότερους πολίτες που ενώ ήξεραν ότι είτε ήταν φιλικοί προς το ΠΑΣΟΚ είτε το είχαν ψηφίσει τελευταία και ακόμη παραδοσιακά το υποστήριζαν από τα χρόνια του Ανδρέα, με διάφορες διακυμάνσεις, ανακαλύπτουν ότι η μεταστροφή που γίνεται με γεωμετρική πρόοδο, είναι πλέον σοβαρή και μη αναστρέψιμη.

Μεγάλα τμήματα του ελληνικού λαού γυρίζει την πλάτη στο κόμμα που ψήφισαν διαπιστώνοντας ότι έπεσαν θύματα μιας ανελέητης κοροϊδίας χωρίς να ενδιαφέρονται για τις ευθύνες που έχουν κάποιοι εντός του ΠΑΣΟΚ όταν έβαλαν τον πρωθυπουργό να πει προεκλογικά ότι χρήματα υπάρχουν για να κερδίσουν τις εκλογές και στην ουσία πήραν τον ίδιο στο λαιμό τους αφού εκτέθηκε πάνω από όλα ο Γιώργος Παπανδρέου και όχι οι εμπνευστές του συγκεκριμένου απατηλού συνθήματος.

Βοά το ΠΑΣΟΚ για όσους με ονοματεπώνυμο είχαν εισηγηθεί τότε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πει το μνημειώδες “χρήματα υπάρχουν” και τώρα που δεν υπάρχουν κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεων του.

Τότε, βασικοί εισηγητές της εκλογικής στρατηγικής πάνω από όλα ήταν δυο πρόσωπα , δυο στελέχη πρώτης γραμμής με θεσμικό ρόλο. Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Ραγκούσης μετά έρχονται όλοι οι άλλοι Γερουλάνος, Παμπούκης, και τα υπόλοιπα στελέχη που υποστήριζαν την προεκλογική καμπάνια και τη στρατηγική του κόμματος σε επιμέρους ζητήματα. Όταν πρωτοειπώθηκε από τον κ. Παπανδρέου το περίφημο σύνθημα που έκανε τον κόσμο να πιστέψει ότι θα έρθουν χρόνια που θα τρώει με Χρυσά κουτάλια – και γι αυτό ψήφισε άλλωστε τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ για να φύγει από την καταστροφική πολιτική του Κώστα Καραμανλή- εκφράστηκαν αντιρρήσεις και διατυπώθηκαν ενστάσεις από άλλα στελέχη που ενώ είχαν υποτίθεται την ευθύνη του κυβερνητικού προγράμματος , έπεσαν από τα σύννεφα μόλις άκουσαν από τη Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι λεφτά υπάρχουν. Κοιτάχτηκαν στα μάτια, ξεροκατάπιαν, δεν μίλησαν , πήγαινε φουλ στις δημοσκοπήσεις ο Γιώργος Παπανδρέου, επικρατούσε γενική ευφορία, ποιος θα διέκοπτε το όνειρο άλλωστε.

Και όπως πολύ καλά σκέφτηκαν τότε και δεν διαψεύστηκαν όσοι αντιδρούσαν τότε και είναι πολλοί , Ξενογιαννακοπούλου, Παπουτσής, Παναγιωτακόπουλος, Τσούρας, Πολυζωγόπουλος κλπ όνειρο ήταν και πάει.

Σήμερα λοιπόν που αποκαλύπτεται περίτρανα ότι λεφτά δεν υπάρχουν, τελείωσαν, ότι ήταν ψέμματα όσα λέχθηκαν προεκλογικά αφού ούτε κουτάλια όχι Χρυσά και απλά δεν υπάρχουν, οι ευθύνες δεν έχουν καταλογιστεί για την πλάνη και το ερώτημα είναι τι περιμένουν στο ΠΑΣΟΚ αν θέλουν έστω για τα μάτια του κόσμου να σώσουν την τιμή και την περηφάνια τους।

papaioannou.

Δεν υπάρχουν σχόλια: