Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

O Άκης απειλεί να γίνει... βαθύ λαρύγγι


O Άκης απειλεί να γίνει... βαθύ λαρύγγι eurokinissi

Πυρετώδεις είναι οι ρυθμοί προετοιμασίας των κομμάτων ενόψει της συζήτησης την επόμενη Πέμπτη, της πρότασης των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής, για το θέμα των υποβρυχίων.

Την ίδια ώρα, προθεσμία για τις 30 Μαίου έλαβε πρώην συνεργάτης του κ. Τσοχατζόπουλου που έχει κληθεί ως ύποπτος στην υπόθεση των υποβρυχίων.

Εκπρόσωποι όλων των κομμάτων σε καθημερινή βάση μελετούν τις χιλιάδες σελίδες της δικογραφίας και κρατούν αναλυτικές σημειώσεις έτσι ώστε να είναι προετοιμασμένοι για τη συζήτηση.

Όμως τις τελευταίες μέρες έχουν περάσει την είσοδο της Βουλής και οι δικηγόροι του Άκη Τσοχατζόπουλου προκειμένου να μελετήσουν και εκείνοι τη δικογραφία που έχει στείλει στο κοινοβούλιο ο Υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Κατσανίδης.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η στάση που θα κρατήσει στη συζήτηση ο Άκης Τσοχατζόπουλος καθώς ακόμα δεν έχει απαντήσει ούτε θετικά ούτε αρνητικά στην επιστολή που του έστειλε ο πρόεδρος της Βουλής και με την οποία του ανακοινώνει ότι με βάση τον κανονισμό του κοινοβουλίου μπορεί να παραστεί στη συνεδρίαση και να μιλήσει.

Η πρώτη του αντίδραση, ήταν απειλητική. Συνεργάτες του έλεγαν ότι θα παραστεί και μάλιστα πρόσθεταν με νόημα ότι έχει πολλά να πει...

Εάν τελικά ο κ। Τσοχατζόπουλος αποφασίσει να μιλήσει, είναι δεδομένο ότι θα αφήσει πολλές αιχμές αλλά θα καταθέσει και την πικρία του για τους πρώην συντρόφους του.

newpost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: