Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Βεντέτα της Μάνιας (της Ελευθεροτυπίας) με τον Πρωθυπουργό

newpost.gr

Βεντέτα της Μάνιας (της Ελευθεροτυπίας) με τον Πρωθυπουργό
Χαρακτήρα προσωπικής βεντέτας προσλαμβάνει η αντιπαράθεση της Μάνιας Τεγοπούλου με τον Γιώργο Παπανδρέου. Η Μάνια Τεγοπούλου, κεραυνοβολεί σε ημερήσια βάση τον Πρωθυπουργό με ενυπόγραφα σχόλια από τα παραπολιτικά της Ελευθεροτυπίας.


Στην “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία” υπήρχαν δύο παραπολιτικά από τη Μ.(άνια) Τ.(εγοπούλου) με αποδέκτη τον Γιώργο Παπανδρέου.

Το πρώτο είχε τον τίτλο “Απογραφή”:
“Alexander platz
Berlin 1961
Η αρχή και το τέλος μιας ανύπαρκτης γραφειοκρατίας;
Athens 2011
Κύριε Παπανδρέου, εσείς απαντήσατε στην ερώτηση αν η κουζίνα σας είναι πάνω από 4 τ.μ.;”
Το δεύτερο είχε τον τίτλο “ταυτολογία”:
“Κύριε Παπανδρέου, ποιοι σας στηρίζουν στην προσπάθειά σας να νομίζετε ότι μπορείτε να επιλέγετε τους συνομιλητές σας στο χώρο του Τύπου; Μήπως αυτοί με τους οποίους συναλλάσσεστε;”
Τη Δευτέρα, η Μάνια Τεγοπούλου συνέχισε την... αλληλογραφία με παραλήπτη τον πρωθυπουργό, γράφοντας ένα νέο, το τρίτο διαδοχικό, παραπολιτικό. Αυτή τη φορά, το σχόλιο αφορούσε στις σχέσεις του Γ. Παπανδρέου με τον Τύπο! Τίτλος “σειριακός κώδικας σιωπής” :
“Κύριε Παπανδρέου, πρόκειται περί αρπαχτής ή έχετε βάσιμες ελπίδες ότι οι συνομιλητές σας στο χώρο του Τύπου θα σας στηρίξουν και του χρόνου”.
Το γεγονός προκαλεί προβληματισμό στα κυβερνητικά κλιμάκια, καθώς η Μάνια Τεγοπούλου έχει δικό της μπαϊράκι και κάθε απόπειρα ελέγχου ή δελεασμού (της) θεωρείται από πάρα πολύ δύσκολη ως αδύνατη. Δεν έχει βλέπετε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες και κυρίως δραστηριότητες που να εμπλέκονται με το κράτος και τον κρατικό κορβανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: