Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

«Δεν είναι σαφές τι επιδιώκουν οι Αγανακτισμένοι» λέει ο Θ.Πάγκαλος

Αιτήματα «διαφορετικά και αντιφατικά»

Στις συγκεντρώσεις ακούγονται «αιτήματα διαφόρων ειδών και αντιφατικά μεταξύ τους» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Στις συγκεντρώσεις ακούγονται «αιτήματα διαφόρων ειδών και αντιφατικά μεταξύ τους» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης (Φωτογραφία: ΑΠΕ )
Αθήνα
Τις επιφυλάξεις και την κριτική του απέναντι στις συγκεντρώσεις των «Αγανακτισμένων» εξέφρασε εκ νέου ο αντιπρόεδρος Θεόδωρος Πάγκαλος τη Δευτέρα, μετά τις δηλώσεις του περί like και unlike, υποστηρίζοντας πως δεν έχει σαφείς πολιτικούς στόχους και πως τα αιτήματα που ακούγονται είναι διαφορετικά και αντιφατικά μεταξύ τους.

«Το κίνημα είναι σημαντικό, αυτό καθ' εαυτό, για αυτό και ασχολήθηκα στη συνέντευξη» είπε ο Θ.Πάγκαλος σχολιάζοντας το βράδυ της Δευτέρας στη ΝΕΤ τον αντίκτυπο των δηλώσεών του την Κυριακή.

«Αυτό που είπα είναι πως δεν είναι σαφές τι επιδιώκει» τόνισε ο Θ.Πάγκαλος, λέγοντας πως ακούγονται «διαφόρων ειδών αιτήματα που είναι αντιφατικά μεταξύ τους». «Μία κυβέρνηση δεν φεύγει με μία διαδήλωση, αλλά με εκλογές» σημείωσε.

Ο ίδιος ανέφερε επίσης πως το κίνημα είναι πρωτοφανές για την Ελλάδα αλλά όχι πρωτοφανές γενικά, κάνοντας αναφορά στο Μαή του '68 κσι στις διαδηλώσεις εναντίον του Αλιέντε.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: