Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: «ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΧΑΛΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ»


«Πρέπει να αντιληφθεί ο κ. Τσίπρας ότι δεν μπορεί να είναι ο αρχιστράτηγος του μπάχαλου. Αυτός που καταρρέει τον οικονομικό και κοινωνικό ιστό της χώρας» δήλωσε σήμερα ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης μιλώντας...
σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης τύπου, ο Μιχάλης Καρχιμάκης καυτηρίασε τις επιθέσεις πολιτών εναντίων πολιτικών, καταδεικνύοντας ότι πίσω από αυτές βρίσκονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία «υποκινούν τα επεισόδια σε βάρος βουλευτών και θεσμικών εκπροσώπων και οδηγούν στην κατάρρευση των θεσμών του κοινοβουλευτικού συστήματος και της κοινωνίας».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πυροδοτεί το μπάχαλο, κινείται ανάμεσα στα όρια του κοινοβουλευτισμού και του μπάχαλου. Υπονομεύει μέσα από αυτήν την τροφοδότηση, ομιλεί διπλή γλώσσα. Άλλα λέει μπροστά και άλλα υποκινεί κάτω από το τραπέζι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καρχιμάκης ενώ λάβρος ήταν και εναντίον του Αλέξη Τσίπρα ««η μοναδική του συμπεριφορά είναι να το παίζει αρχιστράτηγος του μπάχαλου και να δημιουργεί την ομπρέλα προστασίας σε όλους αυτούς τους ασύδοτους, που κινούνται εκτός ορίου και εκτός κανόνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: