Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

newpost.gr
Ροδούλα Ζήση: «Αισθάνθηκα απαίσια να παραδίδομαι στην κοινωνία σαν εγκληματίας»
Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της και την επίθεση που δέχθηκε το γραφείο της στο Βόλο από αγανακτισμένους και κουκουλοφόρους η Ροδούλα Ζήση μιλώντας στο Newpost.gr εκφράζει την απογοήτευση της για τη στάση που κράτησε απέναντι της ο ΣΥΡΙΖΑ.


«17 χρόνια πολιτεύομαι στο Βόλο και ποτέ δεν υπήρξε δήλωση από άλλο κόμμα εναντίον μου, 17 χρόνια δεν πέταξε κάνεις ούτε ένα πετραδάκι στο γραφείο μου. Έχω λειτουργήσει για χρόνια ως δημοτικός σύμβουλος σε δημοτικό συμβούλιο συνεργασίας ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ».

Η κ.Ζηση έμαθε την ανακοίνωση και την πορεία προς το γραφείο της από τους συνεργάτες της στο Βόλο ενώ η ίδια ήταν στην Αθηνά.

«Μέχρι τις 5 τα ξημερώματα ήμουν στα τηλέφωνα με τους αστυνομικούς ενώ την επομένη το πρωί έψαχνα τον Τσίπρα στη Βουλή για να του δώσω την ανακοίνωση και να τον ρωτήσω γιατί».

Αυτό που πείραξε περισσότερο την αντιπρόεδρο της Βουλής είναι ο χαρακτηρισμός στην ανακοίνωση περί εγκληματιών.

«Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα, αισθάνθηκα απαίσια να παραδίδομαι στη κοινωνία της Μαγνησίας σαν εγκληματίας, σε μια κοινωνία που με τιμά σε έξι εκλογικές αναμετρήσεις. Η ανακοίνωση έχει μια λεκτική βια που πυροδοτεί ακραία φαινόμενα και δυναμιτίζει το κλίμα».

Η κ. Ζήση προσπάθησε πολλές φορές να βρει τον κ.Τσίπρα αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής της τηλεφώνησε ο Δημήτρης Παπαδημούλης για να την πει να μην στεναχωριέται και να μην συνδυάζει την ανακοίνωση με την επίθεση στο γραφείο της.

«Κατά την εκτίμησή μου κράτησε αποστάσεις από την ανακοίνωση και μου είπε αφού σε ξέρουμε στο ΣΥΡΙΖΑ ότι είσαι ψυχούλα».

Η κ. Ζήση μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος στη Βουλή από τον Απόστολο Κακλαμάνη δέχθηκε τηλεφωνήματα συμπαράστασης από τον Θανάση Νάκο και τον Βύρωνα Πολύδωρα της ΝΔ , τον Παύλο Μαρκάκη και τον Κώστα Αϊβαλιώτη του ΛΑ.Ο.Σ. αλλά και από τους υπουργούς Δημήτρη Ρέππα, Νίκο Σηφουνάκη και Πάνο Μπεγλίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: