Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Ο αγώνας συνεχίζεται λέει ο Θ.Λυμπερόπουλος, προειδοποιώντας τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Στιγμιότυπο από τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα
Στιγμιότυπο από τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα (Φωτογραφία: Eurokinissi )


Αθήνα
Δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος, μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στη συγκέντρωση των ιδιοκτητών ταξί στο Σύνταγμα. O κ. Λυμπερόπουλος είπε ότι ο κλάδος θα στοχοποιήσει όσους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ψηφίσουν το νομοσχέδιο, ενώ προανήγγειλε και νέο γύρο κινητοποιήσεων την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος στην ομιλία του προς τους συγκεντρωμένους έκανε λόγο για «συγκεκριμένο σχέδιο το οποίο μεθοδεύεται από εκείνους που έχουν ρημάξει την Ελλάδα τόσα χρόνια».

«Δεν είναι η ταξιτζήδες το πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας. Δεν είναι οι ταξιτζήδες που δεν ξέρουν τι πάει να πει πόνος και οικογένεια» είπε και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «ξεπουλάει τα πάντα».

Ζήτησε και από την αστυνομία να «αντισταθεί στην κυβερνητική λαίλαπα», ενώ υπογράμμισε πως σήμερα καταπατείται το Σύνταγμα.

Αίσθηση προκάλεσε η προειδοποίηση που απηύθυνε προς όσους βουλευτές ψηφίσουν το νομοσχέδιο.

Όπως ανέφερε, ο κλάδος θα τους στοχοποιήσει και θα έχουν την αντιμετώπιση που θα έχει και ο ίδιος ο υπουργός Γιάννης Ραγκούσης.

Τέλος, ο κ. Λυμπερόπουλος, ευχαρίστησε τους συναδέλφους του από όλη την χώρα που ήρθαν, όπως είπε, για να διαδηλώσουν και προανήγγειλε νέα απεργιακή κινητοποίηση την ερχόμενη εβδομάδα καθώς και συγκέντρωση έξω από την γερμανική πρεσβεία στις 29 Σεπτεμβρίου, υπογραμμίζοντας ότι «δίνουμε τον υπέρ πάντων αγώνα».

Στην συγκέντρωση απηύθυνε χαιρετισμό και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Άδωνις Γεωργιάδης, που είπε πως «ο κ. Ραγκούσης να ξέρει πως στο θέμα των ταξί θα είμαστε απέναντί του 100%», αλλά και ο βουλευτής του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών Βασίλης Οικονόμου, που ανέφερε ότι «είμαστε μαζί σας στον δίκαιο αγώνα που δίνετε. Θα είμαστε κοντά σας και εντός αλλά και εκτός Βουλής».

Τέλος χαιρετισμό απηύθυναν και εκπρόσωποι σωματείων ταξί και άλλων σωματείων (φορτηγά, ΕΘΕΛ, ΓΣΕΕ) που δήλωσαν την συστράτευσή τους με τους ιδιοκτήτες ταξί.

Αντίδραση της ΝΔ

Αμεση ήταν η αντίδραση της ΝΔ στην αναφορά του κ. Λυμπερόπουλου περί στοχοποίησης βουλευτών.

Ανακοίνωσε πως «καταδικάζει απολύτως οποιαδήποτε δήλωση, από οποιονδήποτε κι αν προέρχεται, που έχει σκοπό να εμποδίσει την ελεύθερη έκφραση βουλευτών».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: