Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Όσοι μπορούν να πληρώσουν να κάνουν το καθήκον τους απέναντι στη χώρα, δήλωσε ο Χρ.Πρωτόπαπας

Μετά τις αντιδράσεις για τα μέτρα

O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρ.Πρωτόπαπας κάλεσε τους πολίτες που στοιχειωδώς μπορούν να πληρώσουν να κάνουν το καθήκον τους
O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρ.Πρωτόπαπας κάλεσε τους πολίτες που στοιχειωδώς μπορούν να πληρώσουν να κάνουν το καθήκον τους (Φωτογραφία: Eurokinissi )


Αθήνα
Να υποβαθμίσει το κλίμα αναβρασμού, που επικρατεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ εξαιτίας των νέων μέτρων, επιχείρησε ο Χρ.Πρωτόπαπας, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ΒΗΜΑ 99,5.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι «παρά τα προβλήματα και τα ερωτήματα, η Κοινοβουλευτική Ομάδα θα κάνει το καθήκον της απέναντι στη χώρα και τους πολίτες».


Ερωτηθείς εάν χρεοκοπημένοι πολίτες σημαίνει και χρεοκοπημένη χώρα, ο Χρ.Πρωτόπαπας χρησιμοποίησε το επιχείρημα της Αργεντινής -αναφορά που έκανε και ο Ευ.Βενιζέλος μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και για την οποία δέχθηκε πυρά αργότερα στη Βουλή.


«Αν χρεοκοπήσει η χώρα, όπως η Αργεντινή, δεν θα υπάρχει τίποτα και δεν θα έχει καμία σχέση με αυτά που ζούμε τώρα» σημείωσε.

Σε ερώτηση για το τι αναμένει να πράξουν οι πολίτες που δεν έχουν να πληρώσουν κι άλλους φόρους και τέλη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ απάντησε: «Παρακαλώ αυτούς που στοιχειωδώς μπορούν να πληρώσουν, να κάνουν το καθήκον τους απέναντι στην πατρίδα τους, με γνώση ότι αυτή η δυσκολία θα αποδώσει, για να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο και για το μέλλον των παιδιών μας».

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: