Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ: O BENIZEΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ… ΡΕΥΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ


Από το : exofitsio
Εχει διαμορφωθει μια ρευστη κατάσταση …Για τις επιθεσεις εναντιον του Ευρω μιλησε ο Βενιζελος και κοιταξε να μας πεισει, ότι η διεθνης κατασταση ευθυνεται για το χαλι μας και για τα προσθετα μετρα που θα λαβει η κυβέρνηση. Τραγελαφος. Ταυτοχρονα εκανε αυτό που...
καιρο τωρα επίσημαινουμε:Προσπαθει να μας πεισει ότι οι συνδικαλιστες της ΔΕΗ ευθυνονται για την κατασταση που υπαρχει στην χωρα.Δηλαδη να μας βαλει φιμοτρο.

Εφθασε δε στο σημειο να βαλει εναντιον του αρχηγου της αξιωματικης αντιπολιτευσης ώστε να ριξει τις ευθυνες για την μη καταβολη της εκτης δοσης στον κ.Αν.Σαμαρα..

Η κυβερνηση τα εχει χαμενα και αυτό φαινεται ξεκαθαρα από την σταση του ιδιου του Βενιζελου και των ηλιθιοτητων που ξεστομησε.

Σημερα η κυβερνηση εφθασε στο σημειο να μας πει ότι απαγορευεται να κρινουμε το οτιδηποτε γιατι ακουν οι τροικανοι και δεν μας βαθμολογουν όπως πρεπει.

Για τις ευθυνες της κυβερνησης που καθοταν τρεις και τεσσερις μηνες ποιος θα μιλησει;

Επι της ουσιας αναφερθηκε στην αναγκη αμεσως διαρθρωτικων αλλαγων μειωσεων (γενικως)και …γενικώς δεν φαινεται να εχει κατανοησει τι γινεται στην ελληνικη κοινωνία.

Εφθασε στο σημειο να μιλησει για ένα τρισεκαμμυριο δραχμες που αποτιματε η περιουσια σε ακινητα ολων των ελληνων.Δηλαδη τι σημαινει αυτό;

Οι ανθρωποι είναι μακρυα από την πραγματικοτητα।
fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια: