Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Πολιορκήθηκε ο Παπαϊωάννου στην Τρίπολη

Σε φυγή αναγκάστηκε να τραπεί ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου που εκπροσώπησε την κυβέρνηση σε μαθητική παρέλαση στην Τρίπολη. Φραστική επίθεση και μικροεπεισόδια (Vid)


Επίθεση στον Μ. Παπαϊωάννου by News247Μία μόνο φράση είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου που εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την 71η Επέτειο του "Όχι" στην Τρίπολη.

Στην παρέλαση σημειώθηκαν επεισόδια με φραστική επίθεση κατά του υπουργού Δικαιοσύνης, ενώ οι μαθητές παρήλασαν στρέφοντας το κεφάλι προς τη Φιλαρμονική και όχι προς τους επισήμους όπως συνηθίζεται.

Παράλληλα, με πανό που έγραφαν "Ντροπή" κοντά στην εξέδρα των επισήμων, μέλη από Κινήσεις Πολιτών, εξέφρασαν την αντίθεσή τους στα μέτρα λιτότητας.

Ο υπουργός εν μέσω γιουχαΐσματος, ανέφερε: "Ο ελληνικός λαός μεγαλούργησε όταν υπήρχε εθνική ομοψυχία στη βάση. Δυστυχώς τα 40 παλικάρια, από ό,τι πληροφορούμαι, της ΔΕΗ θέλησαν να αμαυρώσουν αυτήν την ξεχωριστή ημέρα για το έθνος και το λαό μας. Εμείς όμως όλοι και ολόκληρος ο ελληνικός λαός ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε μπροστά και αυτό θα κάνουμε".

Κατά τη διάρκεια της δήλωσης του κ. Παπαϊωάννου τα άτομα που προκάλεσαν επεισόδια φώναζαν συνθήματα κατά της Κυβέρνησης και της Τρόικας, με αποτέλεσμα ο υπουργός να φυγαδευτεί από τις αστυνομικές δυνάμεις πίσω από το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.

Τα πνεύματα μάλιστα οξύνθηκαν ακόμα περισσότερα, όταν ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα।

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: