Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Στην Αθήνα επιστρέφει εσπευσμένα ο Πρόεδρος μετά τα επεισόδια στην παρέλαση

Πρωτοφανείς εικόνες στη Θεσσαλονίκη

(Φωτογραφία: Eurokinissi )


Αθήνα
Αναχώρησε εσπευσμένα για την Αθήνα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος δεν παρακολούθησε την στρατιωτική παρέλαση μετά τα όσα συνέβησαν.

«Οφείλουμε συγγνώμη στον Πρόεδρο» δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης Απ.Τζιτζικώστας μίλησε για μειοψηφίες που ήθελαν να αμαυρώσουν την επέτειο.

Έντονες αντιδράσεις και από τα κόμματα. «Καλείται η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της έναντι στο έθνος. Η διασάλευση του Νόμου και της Τάξης μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα χειρότερα αποτελέσματα από αυτά τα οποία απεδέχθη η κυβέρνηση Παπανδρέου στις Βρυξέλλες.

» Προφανώς, ο κ. Παπουτσής δεν έχει καμία θέση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από τη στιγμή που δεν μπόρεσε να προστατεύσει την εύρυθμη διεξαγωγή των παρελάσεων.

» Η λοιδορία προς το πρόσωπο του Πρόεδρου της Δημοκρατίας από τους γνωστούς αριστεριστές είναι μέρος του σχεδίου της ανατροπής του δημοκρατικού πολιτικού συστήματος. Ο ΛΑΟΣ θα προστατεύσει με όλες του τις δυνάμεις τη χώρα από την προσπάθεια κάποιων να τη ρίξουν στο χάος.»

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: