Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Επεισόδια και στην Κρήτη με φόντο τη Σοσιαλιστική Διεθνή

Διαδηλωτές «πολιορκούν» το ξενοδοχείο- τα ΜΑΤ τους απωθούν!


http://img.protothema.gr/25F694574AC4A36110BF946D71C6BF30.jpg

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα το διεθνές Σοσιαλιστικό Συνέδριο στην περιοχή "Βαθύ" στον Αγιο Νικόλαο με εκατοντάδες διαδηλωτές να έχουν συγκεντρωθεί έξω από το κτήριο που γίνεται η Σύνοδος.

Παρών είναι φυσικά ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής,κ. Γ. Παπανδρέου, ο οποίος έφτασε λίγο μετά τις 15.00 στο χώρο της Συνόδου.

Πολίτες απο ολόκληρο το Νομό Λασιθίου και την υπόλοιπη Κρήτη έχουν συγκεντρωθεί αυτή την ώρα λίγα μέτρα μακριά απο το ξενοδοχείο "φρούριο", έχουν αναρτήσει πανό και διαμαρτύρονται για την κυβερνητική πολιτική.

Οι διαδηλωτές συγκρούονται με τα ΜΑΤ έξω από το ξενοδοχείο «Μελιά». Από τη μια η αστυνομία προσπαθεί να τους κρατήσει μακριά και από την άλλη να ανοίξει το δρόμο που είχαν καταλάβει. Μάλιστα η ομάδα των διαδηλωτών απέκλεισε την είσοδο και δεν άφηνε κανένα επίσημο να περάσει! Οι μόνοι που πρόλαβαν να μπουν είναι ο περιφερειάρχης κ.Αρναουτάκης, ο κ.Καρούντζος, ο δήμαρχος Μινώα κ.Καλογεράκης, ο γραμματέας της ΝΕ Ηρακλείου κ.Παπαδάκης....Βουλευτές όπως η κ.Σκραφνάκη ή και δήμαρχοι όπως οι κ.Μαρινάκης, Κουράκης δεν μπόρεσαν να περάσουν και ειδοποιήθηκαν να επιστρέψουν πίσω!

Διαβάστε αναλυτικά τι συμβαίνει αυτή την ώρα στην Κρήτη από το www.cretalive.gr και από το www.flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: