Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ο κ. Σταύρος Ψυχάρης παραίτησε με άρθρο του τον Γιώργο- Αντίδραση από Παπανδρέου









Ο κ. Σταύρος Ψυχάρης παραίτησε με άρθρο του τον Γιώργο- Αντίδραση από Παπανδρέου
Με έναν εντελώς άκομψο αλλά και όπως αποδείχθηκε αυθαίρετο τρόπο ο κ. Σταύρος Ψυχάρης επιχείρησε να παραιτήσει, στην κυριολεξία, τον κ. Παπανδρέου από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.


Στο κύριο άρθρο του «ΒΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» ο εκδότης της εφημερίδας μεταξύ άλλων σημειώνει: « Ο αποχωρών πολιτικός λαμπράς οικογενειακής παραδόσεως… κλπ» Αργότερα ο κ. Παπανδρέου μέσω του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ εξηγούσε ότι δεν είναι στις προθέσεις του να ανοίξει τούτη την ώρα ζήτημα ηγεσίας στο κόμμα του με στόχο την παραίτηση του.

Διαβάζοντας στο μεταξύ προσεχτικά το ρεπορτάζ της εφημερίδας- στις μέσα σελίδες- διαπιστώνεται ότι ο δημοσιογράφος ο οποίος το υπογράφει είναι αρκούντως προσεκτικός. Σε καμία περίπτωση δεν περιγράφει ως παραιτηθέντα τον κ. Παπανδρέου, αλλά μεταφέρει την εικόνα την οποία αποκόμισαν όσα εκ των κορυφαίων στελεχών συνομίλησαν μαζί του.

Μάλιστα εξηγεί, ο καλός συνάδελφος, με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο με βάσει τον οποίο κάποιοι έσπευσαν να συνάγουν το συμπέρασμα περί αποχωρήσεως του κ. Παπανδρέου.

Την ίδια ώρα η «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» αποφεύγει τα περί αποχωρήσεως του κ. Παπανδρέου και αντιθέτως προβάλλει την άποψη του κ. Ρ. Πάρκερ (σύμβουλος του πρώην Πρωθυπουργού) ο οποίος υποστηρίζει ότι ο κ. Παπανδρέου θα είναι και πάλι Πρωθυπουργός.

Τα δημοσιεύματα τα οποία ήθελαν τα κ. Γιώργο Παπανδρέου παραιτούμενο πλέκοντας ως μνημόσυνο το εγκώμιο του ενόχλησαν τον ίδια αλλά και όλα τα μέλη της οικογένειας του με αποτέλεσμα να αποφασισθεί η έκδοση της απάντησης στα σενάρια περί αποχωρήσεως.

Πάντως μέχρι αυτή την ώρα ουδείς θα μπορούσε να ισχυριστεί τι ακριβώς θέλει αλλά και τι θα μπορούσε πραγματικά να πράξει ο κ. Παπανδρέου. Οι περισσότερες πληροφορίες πάντως θέλουν τον πρώην Πρωθυπουργό να ηγείται του ΠΑΣΟΚ και στις επόμενες εκλογές.


Πάνος Ρασσιάς
http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: