Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΕνδοΠΑΣΟΚικές ζυμώσεις στο γραφείο Κακλαμάνη

Πρόσωπο «κλειδί» για τις επόμενες πολιτικές εξελίξεις


http://img.protothema.gr/946501E4DDD05262531107AE3444B0AA.jpg

Πρόσωπο που κατέχει «ρόλο» κλειδί για τις επόμενες πολιτικές εξελίξεις τόσο σε επίπεδο κυβέρνησης όσο και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ ή απλά εμβληματική φυσιογνωμία του κυβερνώντος (έως αυτή την στιγμή) κόμματος το οποίο όλοι θεωρούν ότι πρέπει να ενημερώσουν;

Όποια και αν είναι η απάντηση ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης κατάφερε να κλέψει για ακόμα μια φορά την παράσταση καθώς το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον εστιάζεται στο περιεχόμενο των συναντήσεων που είχε με τον κ. Γιώργο Παπανδρέου, τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και με τον πρόεδρο της Βουλής κ. Φίλιππο Πετσάλνικο.

Αναλυτικά, το πρωί ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, κ. Νίκος Αθανασάκης μπήκε στο γραφείο του κ. Κακλαμάνη, είχε ολιγόλεπτη συνομιλία μαζί του και στην συνέχεια έφυγαν μαζί για το γραφείο του πρωθυπουργού. Παπανδρέου και Κακλαμάνης συζήτησαν για αρκετή ώρα με αποτέλεσμα η σεναριολογία να πάρει φωτιά.

Στην συνέχεια από το γραφείο του κ. Κακλαμάνη πέρασε ο κ. Πετσάλνικος ενώ τελευταίος μπήκε ο κ. Βενιζέλος.

Λίγο μετά τις 17:30 τον κύριο Κακλαμάνη επισκέφτηκαν στο γραφείο του οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας και Πέτρος Ευθυμίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: