Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Ραγκούσης: Δεν θα είμαι αμέτοχος στις διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ

"Λίγο λαϊκισμό και λίγη σοβαρότητα" βλέπει στο κόμμα ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας


http://img.protothema.gr/D986C48F23F4C81FB282719C0309B395.jpg

Ένα έμμεσο παρόν στις διεργασίες για την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ δήλωσε σήμερα ο κ. Γιάννης Ραγκούσης.
Σύμφωνα με όσα είπε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας σε συνέντευξή του στο Mega, ο πρώτος που θα πρέπει να ανακοινώσει τις αποφάσεις του είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, αφού σύμφωνα με τον κ. Ραγκούση αυτό είναι «δικαίωμα και υποχρέωσή του». Προσδιορίζοντας το χρόνο έναρξης των διαβουλεύσεων, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας υποστήριξε ότι η κουβέντα δεν μπορεί να ανοίξει αν πρώτα δεν έχει διασφαλιστεί η Ελλάδα.
Ο κ. Ραγκούσης σημείωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει η επόμενη ημέρα του κ. Παπανδρέου, αλλά η επόμενη ημέρα του ΠΑΣΟΚ και διευκρίνισε πως δεν θα είναι αμέτοχος στις διεργασίες που θα ανοίξουν στο ΠΑΣΟΚ πριν και μετά τις αποφάσεις που θα ληφθούν.
"Το ΠΑΣΟΚ όπως το γνωρίσαμε μετά την Μεταπολίτευση έχει τελειώσει" τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας και πρόσθεσε πως «εδώ και δύο χρόνια οριστικοποιήθηκε το τέλος του».
Κατά το Γιάννη Ραγκούση, το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να συνεχίσει να πορεύεται έτσι, «δεν μπορεί να πατάει σε δύο βάρκες, με λίγο λαϊκισμό και λίγη σοβαρότητα».
Η άποψη του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας είναι πως το κόμμα δεν θα αλλάξει, αν αλλάξει μόνο αρχηγό αλλά χρειάζεται να επανιδρυθεί.
Κατά τον κ. Ραγκούση θα ήταν λάθος, ανιστόρητο και εξωπραγματικό να θεωρούμε ότι για όλα φταίει ο Γιώργος Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: