Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Το ΠΑΣΟΚ διόρισε σε περίοπτη θέση την κυρία Έλσα Παπαδημητρίου;









Το ΠΑΣΟΚ διόρισε σε περίοπτη θέση την κυρία Έλσα Παπαδημητρίου;

Προς έκπληξη της κοινής γνώμης χθες η κ. Έλσα Παπαδημητρίου-πρώην βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας- δήλωσε ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον κ. Παπανδρέου και την Κυβέρνηση του επιχειρηματολογώντας ότι ο κ. Παπανδρέου πρέπει να αφεθεί να κάνει το έργο του.

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε όλοι ότι η κυρία Παπαδημητρίου ήταν φίλη της κ. Μπακογιάννη.

Η στάση όμως της Ντόρας στο επίμαχο ζήτημα δεν αφήνει καμία απολύτως αμφιβολία ότι είναι αντίθετη με την κ. Παπαδημητρίου. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εάν οι δυο κυρίες συνομίλησαν πριν την δήλωση της βουλευτού Αργολίδας. Αλλά και εάν έγινε υποθέτουμε βασίμως ότι η κ. Μπακογιάννη θα επιχειρούσε να την αποτρέψει αφού είναι αυτή η οποία σε όλους τους τόνους επισημαίνει ότι θα προσπαθήσει να πείσει τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να μην δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση Παπανδρέου.

Τι συνέβη όμως και η κ. Παπαδημητρίου προχώρησε σε αυτή την κίνηση;

Οι πληροφορίες λένε ότι όταν ήταν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε τοποθετηθεί μαζί με τους κ.κ Μεϊμαράκη, Δένδια και Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ως αντιπρόσωπος στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση της Ευρώπης. Μια θέση με πολλά ταξίδια, επαφές και τέλος πάντων μια θέση που δίνει κύρος και άλλα πολλά προνόμια σε όσους την κατέχουν. Όταν όμως έφυγε από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας είναι προφανές ότι δεν θα μπορούσε να κατέχει πλέον και την θέση. Όμως διαπιστώσαμε οτι η κ. Παπαδημητρίου φιγουράρει στη λίστα των μελών της εν λόγω επιτροπής.

Αλήθεια ποιος την επαναδιορισε; Η Νέα Δημοκρατία; Πολύ αμφιβάλω. Μήπως το ΠΑΣΟΚ; Εδώ είναι το θέμα.

Γιατί εάν ο διορισμός της στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση της Ευρώπης έγινε από το ΠΑΣΟΚ τότε προκύπτει μείζον ηθικό και πολιτικό ζήτημα μετά και την πρόσφατη πρωτοβουλία της κ. Παπαδημητρίου να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση Παπανδρέου.

Η βουλευτής έχει χρέος να απαντήσει όπως και το ΠΑΣΟΚ άλλωστε। Και η απάντηση θα πρέπει να δοθεί πριν την Παρασκευή!

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: