Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΥΤΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ


Από το : Πρώτο Θέμα
Συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου με τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί στις 11, σε συνέχεια των διαδοχικών τηλεφωνικών συνομιλιών που...
είχαν, νωρίτερα το απόγευμα, οι δύο άνδρες και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.
Ο πυρετός διαβουλεύσεων που επικρατεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, με φόντο την κούρσα της διαδοχής, κλιμακώθηκε το απόγευμα, ένα εικοσιτετράωρο μετά την δημόσια δήλωση του υπουργού Υγείας ότι θα συμπορευθεί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης για την προεδρία του κόμματος, καθώς μετά τις τηλεφωνικές συνομιλίες Παπανδρέου, Βενιζέλου και Λοβέρδου, καθώς και της συνάντησης των δύο υπουργών με τον υπουργό Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ο οποίος ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί επί των τελευταίων εσωκομματικών εξελίξεων.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι συζητήσεις αφορούν τα θέματα που θα συζητηθούν και στην αυριανή κρίσιμη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.

Οι εξελίξεις τρέχουν και με βάση άλλες πληροφορίες είναι πλέον ανοικτό και το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί, αργότερα την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή το πρωί, και ακόμη μια σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: