Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Η κούτα περιείχε ομπρέλες από τη Σοσιαλιστική Διεθνή…


Σκηνές απείρου κάλους διαδραματίζονται στο ΠΑΣΟΚ. Με αφορμή τη μετακόμιση των προσωπικών αντικειμένων του ΓΑΠ, λίγο έλειψε να γίνει της εκδιδόμενης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα. Ο Γιώργος Τσολιάς, οργανωτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, θεώρησε ότι μπορεί και να μεταφέρεται το λογιστήριο και άρχισε να απαιτεί να ανοίξουν οι κούτες. Σε βοήθειά του, έσπευσε ο Γιάννης Πέπας, συνδικαλιστικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και η πασιονάρια του σοσιαλισμού Εύα Καϊλή, γνωστή και για τις επιδόσεις της στο twitter.

Επικράτησαν οι πιο ψύχραιμοι και η επίμαχος κούτα ανοίχθηκε για να διαπιστωθεί ότι περιείχε… ομπρέλες με τα σήματα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Παπάκια σαν το γνωστό πλέον που κρατούσε στα χέρια του ο ΓΑΠ, δεν περιείχε όπως μας διαβεβαίωσαν.

Τα γεγονότα πήραν διάσταση και εμφανίστηκαν σε διάφορες εκδοχές στο διαδίκτυο, πράγμα που ανάγκασε τον γενικό διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτο Σπυρόπουλο να εκδώσει την εξής ανακοίνωση: «Ψευδείς και ανεύθυνες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσω αναρτήσεων σε blogs, σχετικά με το περιεχόμενο των κιβωτίων μεταφοράς του προσωπικού αρχείου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ δεν στερούνται απλά ίχνους αληθείας αλλά επιχειρούν να τραυματίσουν το κύρος και την αξιοπιστία του ΠΑΣΟΚ και του συνόλου του στελεχιακού του δυναμικού. Το ΠΑΣΟΚ, τα μέλη και τα στελέχη του, σε κάθε περίπτωση, έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν και το ήθος και τη βούληση να εγγυώνται την αξιοπιστία του συνόλου των πολιτικών και διοικητικών του λειτουργιών».

newpost.gr

http://papaioannou

Δεν υπάρχουν σχόλια: