Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Τις θέσεις του για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει ο Ευ.Βενιζέλος

Σε συνέντευξη Τύπου

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος (Φωτογραφία: ΑΠΕ )


Τις θέσεις του για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να εξειδικεύσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη συνέντευξη Τύπου που θα δώσει στις 2 το μεσημέρι.

Το in.gr θα μεταδώσει απευθείας τη συνέντευξη Τύπου.

Στο μεταξύ, εκστρατεία προσέλκυσης ψηφοφόρων στις κάλπες της Κυριακής με στόχο την αυξημένη συμμετοχή έχει ξεκινήσει το ΠΑΣΟΚ, αξιοποιώντας τόσο την τεχνολογία (SMS, social media, emails, τηλεφωνήματα) όσο και την επιρροή που ασκεί η προσωπική επαφή με τα μέλη του Κινήματος, όπως αναφέρουν «Τα Νέα».

Βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιούν καθημερινά ανοιχτές συγκεντρώσεις και ομιλίες σε ομάδες πολιτών που προσκαλούνται σε σπίτια, ενώ και ο ίδιος ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος έχει ξεκινήσει εμφανίσεις σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Όπως προανήγγειλε σε τηλεοπτική συνέντευξη στον Alpha, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θα έχει παραιτηθεί από τις θέσεις του αντιπροέδρου και υπουργού Οικονομικών της κυβέρνησης Παπαδήμου.

«Μόλις κλείσει ο κύκλος των εσωκομματικών διαδικασιών στο ΠΑΣΟΚ, έχω την υποχρέωση να οδηγήσω το κόμμα στις εκλογές με τις καλύτερες προϋποθέσεις» επισήμανε ο κ.Βενιζέλος.

«Νομίζω δε, ότι η παρουσία μου στο υπουργείο Οικονομικών, τα έφερε η τύχη έτσι και κυρίως τα έφερε η επιθυμία του ελληνικού λαού να επωμιστεί θυσίες, ή η ανοχή του, ή η συμπαράστασή του, η αγωνία του, έτσι ώστε να κλείσει ο κύκλος αυτός με ένα πολύ σημαντικό γεγονός, με την αλλαγή των όρων του δημοσίου χρέους, με την ελάφρυνση των νέων γενιών από ένα τεράστιο βάρος» πρόσθεσε.

Για το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών ο κ. Βενιζέλος επισημαίνει καταρχάς ότι «δεν είμαι εξουσιοδοτημένος να κάνω εγώ μια τέτοια ανακοίνωση».

Ωστόσο η πολιτική εκτίμησή του είναι ότι «ναι, πλησιάζουμε νομίζω τώρα προς τις εκλογές. Έχουμε μπροστά μας 6-7 εβδομάδες, τις οποίες πρέπει να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Για μένα, αυτό το διάστημα είναι ένα διάστημα εξαιρετικά ελπιδοφόρο γιατί πρέπει να ξαναφτιάξουμε την παράταξη. Και ξεκινάμε την Κυριακή μ’ αυτή την γιορτή Δημοκρατίας και συμμετοχής γιατί έχω μόνον εγώ ανακηρυχθεί από το Εθνικό Συμβούλιο σύμφωνα με το Καταστατικό».

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: