Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Deutsche Bank: Οι Έλληνες θα περάσουν ένα δύσκολο καλοκαίρι, αλλά ευτυχώς στις εκλογές θα βγάλουν συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ !


Ένα δύσκολο καλοκαίρι” προβλέπει για την Ελλάδα η Deutsche Bank αναφερόμενη στα μέτρα που η νέα κυβέρνηση θα υποχρεωθεί να λάβει μέχρι τον Ιούνιο, και τα οποία θα αντιστοιχούν στο 5,5 % του ΑΕΠ. Συν τοις άλλοις -σύμφωνα με την τραπεζα- αυτό που εκκρεμεί είναι η ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών. Όσον αφορά στις επικείμενες εκλογές η Deutsche Bank τις χαρακτηρίζει ως μια “κρίσιμη διαδικασία” ενώ επισημαίνει πως το αποτέλεσμα θα αποτελέσει “προϋπόθεση για να δημιουργηθεί μία αποδοτική σχέση με την Ευρώπη και να μπουν τα θεμέλια της νέας δανειακής σύμβασης της Ελλάδας”.

Σε σχετική έκθεση της γερμανικής τράπεζας που δημοσιοποιήθηκε στις 30 Μαρτίου, εκτιμάτασι ότι το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα θα είναι “θετικό”. Για τη Deutsche Bank και τους αναλυτές της ως “θετικό” αποτέλεσμα κρίνεται μια συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ καθώς και οι ΄ίδιοι αποκλείουν το να επιτύχει αυτοδυναμία ένα από τα δύο κόμματα. Οι αναλυτές ωστόσο κρίνουν πως “οι προθέσεις των Ελλήνων ψηφοφόρων είναι πολύ δύσκολο να ερμηνευθούν, λόγω της ρευστής πολιτικής κατάστασης”. enikos.gr

http://papaioannou

Δεν υπάρχουν σχόλια: