Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ασύλληπτος παραμένει ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης

Εξακολουθεί να κρύβεται


O Ηλίας Κασιδιάρης εξαφανίτηκε μετά την άνανδρη επίθεση εις βάρος της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου και καταζητείται...
O Ηλίας Κασιδιάρης εξαφανίτηκε μετά την άνανδρη επίθεση εις βάρος της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου και καταζητείται...   (Φωτογραφία:  Associated Press )


Αθήνα
Ασύλληπτος παραμένει ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης, μετά το βίαιο επεισόδιο εις βάρος της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, καθώς η αστυνομία εξακολουθεί να τον αναζητεί μετά την εντολή που έδωσε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ελένη Ράϊκου κι ενώ το αυτόφωρο λήγει το βράδυ.
Εν τω μεταξύ, εις βάρος του Ηλία Κασιδιάρη εκκρεμεί ακόμη μία σοβαρή κατηγορία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για συνέργεια σε ληστεία, στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, για την οποία αναμένεται να δικαστεί από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων.
Όπως σημειώνει η εφημερίδα Τα Νέα, οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής στη δίκη αυτή, Κλειώ Παπαπαντολέοντος και Μαρίνα Δαλιάνη, οι οποίες εκπροσωπούν τον παθόντα, σε γραπτή δήλωσή τους εκφράζουν την ανησυχία τους «για την ομαλή διεξαγωγή της δίκης και την ελπίδα ότι οι δημοκρατικοί θεσμοί θα μπορέσουν να προστατεύσουν τον παθόντα και την πανεπιστημιακή κοινότητα που έγινε μάρτυρας του επίδικου συμβάντος, ώστε η Δικαιοσύνη να μπορέσει απρόσκοπτα να επιτελέσει το έργο της».
Σχολιάζοντας την ανακοίνωση που εξέδωσε ο κατηγορούμενος στην επίσημη ιστοσελίδα της οργάνωσής του, προσθέτουν ότι «προσπάθησε να υποβαθμίσει το επίδικο συμβάν ισχυριζόμενος ότι το κακούργημα της ληστείας αφορά το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας του εντολέα μας και ότι δεν ήταν ληστεία τράπεζας. Με έκπληξη παρακολουθήσαμε τον κατηγορούμενο σε τηλεοπτική εκπομπή να αποκαλεί μάρτυρα κατηγορίας καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος της Συγκλήτου "ρουφιάνα του ΣΥΡΙΖΑ"».
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: