Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Σε πορεία ανασύστασης


Τη συγκρότηση πέντε νέων οργάνων σχεδιάζει ο Βαγγέλης Βενιζέλος ο οποίος το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί αναμένεται να υλοποιήσει τα επόμενα βήματα στην πορεία ανασύστασης του ΠΑΣΟΚ.
Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες, για την Πολιτική Γραμματεία τους ΠΑΣΟΚ, την Οργανωτική Γραμματεία, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΣΤΑΜΕ, το επιστημονικό Συμβούλιο του ΙΣΤΑΜΕ και επίσης τη Γραμματεία των Τομέων του ΠΑΣΟΚ, όργανα που θα λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία.
Η ηγεσία του κόμματος ξεκινά σήμερα επαφές με στελέχη προκειμένου τις επόμενες ημέρες να ανατεθούν ρόλοι και αρμοδιότητες. Στην Πολιτική Γραμματεία θα μετέχουν πολιτικά στελέχη όπως επίσης και ο επικεφαλής της Οργανωτικής Γραμματείας του Κινήματος. Επίσης, το ΔΣ του ΙΣΤΑΜΕ, στο οποίο ως γνωστόν μέχρι πρότινος προήδρευε ο Ηλίας Μόσιαλος, θα οριστούν πρωτίστως πολιτικά στελέχη, ενώ στο επιστημονικό συμβούλιο θα μετέχουν πολιτικά και επιστημονικά στελέχη.
Τέλος, στη Γραμματεία των Τομέων αναμένεται να μετέχουν αρκετοί από τους πρόσφατα ορισθέντες εισηγητές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: