Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Να παραιτηθούν όσοι υπουργοί σέβονται τις δεσμεύσεις τους

Πώς αντέδρασε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην αποχώρηση του υφ.Εργασίας



 
 




Ως «αυτονόητη» ενέργεια χαρακτηρίζει ο Συνασπισμός την παραίτηση του κ. Νίκου Νικολόπουλου από την θέση του υφυπουργού Εργασίας, ενώ επισημαίνει ότι το ίδιο θα έπρεπε να πράξουν και οι υπόλοιποι υπουργοί σεβόμενοι τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Η στάση του κ. Νικολόπουλου αναδεικνύει το αυτονόητο που θα έπρεπε να πράξουν όσα στελέχη της κυβέρνησης σέβονται τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις έναντι των ψηφοφόρων τους. Αποτελεί άλλη μια απόδειξη ότι η επαναδιαπραγμάτευση εγκαταλείφθηκε την ημέρα των εκλογών».

Επιπροσθέτως, στην παραίτηση του υφυπουργού Εργασίας αναφέρεται και  υπεύθυνος τομέα εργασίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάυλος Χαϊκάλης σημειώνοντας ότι «Πριν στεγνώσει η ψήφος εμπιστοσύνης που έδωσε ο υφυπουργός Νίκος Νικολόπουλος, παραιτήθηκε γιατί διαφωνεί με την πολιτική που ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει η συγκυβέρνηση της ελληνικής τρόικας» και συμπληρώνει πως «Με άλλα λόγια είναι απερίγραπτο το τι θα ακολουθήσει για τους εργαζόμενους και την ελληνική κοινωνία. Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες σταθεροί στις αρχές μας, δηλώνουμε ότι η μόνη λύση για να μην εξαθλιωθούν οι εργαζόμενοι και ο ελληνικός λαός είναι να βγούμε το ταχύτερο δυνατόν από το μνημόνιο»..protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: