Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

Και δεύτερο βίντεο «εκθέτει» τον Ρόμνι: «Οι Παλαιστίνιοι θέλουν να καταστρέψουν το Ισραήλ»!Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για τον ρεπουμπλικανό υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑΜιτ Ρόμνι

Έτσι, μετά το βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να ειρωνεύεται τους ψηφοφόρους των Δημοκρατικών,τη δημοσιότητα είδε οπτικοακουστικό απόσπασμα όπου επιτίθεται με σφοδρότητα στους Παλαιστινίους.

Μάλιστα, ο Ρόμνι αφήνει να εννοηθεί ότι ως πρόεδρος δεν θα καταβάλει προσπάθειες για την επίτευξη ειρήνης την οποία θεωρεί ανέφικτη, τασσόμενος κατά της δημιουργίας δυο ανεξαρτήτων κρατών στην περιοχή. 

Ειδικότερα, μιλώντας σε μια ιδιωτική εκδήλωση για την συγκέντρωση εσόδων για την προεκλογική του εκστρατεία, ο αμερικανός υποψήφιος δηλώνει το Μάιο ότι οι Παλαιστίνιοι δε θέλουν μια ειρηνευτική συμφωνία με το Ισραήλ, και ότι η επιδίωξη μιας ειρηνευτικής διαδικασίας θα ήταν μάταιη. 

«Κατανοώ ότι οι Παλαιστίνιοι δεν θέλουν την ειρήνη ούτως ή άλλως, για πολιτικούς λόγους, έχοντας δεσμευτεί στην καταστροφή και την εξάλειψη του Ισραήλ, και άλλα τέτοια ακανθώδη ζητήματα, και λεω, "Δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση» αναφέρει.http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: