Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Νοσηλεύεται στο Αττικό Νοσοκομείο Στο χειρουργείο με αιμάτωμα στον εγκέφαλο ο Αντ.Ρουπακιώτης

Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί το απόγευμα της Δευτέρας στο νοσοκομείο «Αττικόν» ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, καθώς, όπως προέκυψε από ιατρικό έλεγχο, πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα αιμάτωμα που έχει στο κεφάλι του. 

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο υπουργός Δικαιοσύνης διατηρεί πλήρως τις αισθήσεις του και νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου, ενώ το απόγευμα θα μπει στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν το αιμάτωμα είναι παλιό, αν προέρχεται από κάποιο χτύπημα ή προέκυψε τώρα. Πάντως, πηγές του περιβάλλοντος του υπουργού διαβεβαιώνουν πως δεν πρόκειται «για κάτι ανησυχητικό». 

Ο υπουργός Δικαιοσύνης τα τελευταία 24ωρα υπέφερε από έντονες ημικρανίες. Οι πρώτες ενοχλήσεις άρχισαν πριν από περίπου τρεις ημέρες. Παρ’ όλα αυτά, ο κ. Ρουπακιώτης μετέβαινε κανονικά στο υπουργείο -ακόμη και το περασμένο Σάββατο-, πραγματοποιώντας αλλεπάλληλες συσκέψεις με τους συνεργάτες του για θέματα του υπουργείου. 

Σήμερα, ωστόσο, Δευτέρα, ο κ. Ρουπακιώτης δεν μετέβη στο υπουργείο, καθώς κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να ελεγχθεί η κατάσταση της υγείας του. Αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες,ο υπουργός Δικαιοσύνης πήγε στο «Αιγινήτειο», όπου διαπιστώθηκε μικρό αιμάτωμα το οποίο μπορεί να προήλθε από εγκεφαλικό, ενώ στη συνέχεια πήγε στο «Αττικόν», όπου και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Στο πλευρό του βρίσκονται τα μέλη της οικογένειάς του. 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια: