Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Διάγγελμα Ομπάμα: Θα βρούμε ποιος το έκανε και θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη



Τι είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα μετά τις φονικές επιθέσεις στη Βοστώνη. Υποσχέθηκε ότι οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν
Ψυχραιμία συνέστησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, στο διάγγελμά του προς τον αμερικανικό λαό, μετά τις αιματηρές εκρήξεις στη Βοστώνη.
"Έδωσα εντολή να διερευνηθεί η επίθεση. Δεν έχουμε ακόμα όλες τις απαντήσεις. Ξέρουμε ότι πολλοί τραυματίστηκαν. Κάποιοι θανάσιμα. Μίλησα με τους επικεφαλής του FBI και ερευνούν το περιστατικό. Μίλησα με τον κυβερνήτη της Βοστώνης και τους διαβεβαίωσα ότι θα έχουν κάθε υποστήριξη", τόνισε ο κ. Ομπάμα.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, τόνισε ότι δεν ξέρουμε ακόμα ποιος το έκανε και γιατί, ωστόσο οι έρευνες θα πάνε μέχρι το τέλος και πρόσθεσε ότι ο αμερικανικός λαός δεν τρομοκρατείται.
"Θα φτάσουμε στο τέλος, Θα βρούμε ποιος το έκανε και γιατί. Όποιος ευθύνεται θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη", είπε ο Μπαράκ Ομπάμα.
"Σήμερα ήταν μέρη γιορτής στη Μασαχουσέτη. Η Βοστώνη είναι μια σκληρή και περήφανη πόλη και θα ξαναβρεί τους ρυθμούς της. Όπως και οι πολίτες της. Θα είμαστε στο πλευρό τους", κατέληξε ο πρόεδρος των ΗΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: